reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Katamisz, jeszcze nie męża, ale wszystko w swoim czasie :-) Ale cieszę się,że tak się postawił na nogi. Później Go tylko mocno przytuliłam i zasnęliśmy :-) Chyba Mu dzisiaj jakąś ekstra kolację zrobię...
U mnie też taka pogoda... Wybiorę się zaraz do sklepu po chlebek

reklama
Larvunia - ja mam troszkę zaległości a nie chciałabym wpadki zrobić więc nie bądź zła jak padła już odpowiedz na moje pytanie - byłaś już z małym u alergologa? jeśli nie wybierz się jak najszybciej, bo jeśli to alergia to źle dobrane leki mogą tylko bardziej podrażnić....trzymam kciuki by się to jak najszybciej skończyło i Twój synek poczuł się lepiej

Asinka podziwiam twojego Sz. za reakcje :-)

Agata leż kochana i zaciskaj nóżki a będzie dobrze, bo już jest super, przecież kiedyś pisałaś byle do wielkanocy a już jest 4 maja :-) i dalej w dwupaku tak trzymaj, niech Antosiowi sie tak nie śpieszy :-)

Katamisz dobrze, ze ból ustąpił, prześlij mi trochę słonka to tylko 200 km na południe :-)

Dzięki dziewczynki miło wiedzieć ,że się o nas martwiłyście :)

Całe szczęśćie wczorajszy ból poszedł w niepamięć i liczę ,że się nie powtórzy bo był naprawdę strasznie dokuczliwy przy każdym ruchu. :*:*:*

asinka sorki za wtopę z tym mężem ale skoro mówisz ,że niebawem mąż to chyba bardzo głupio nie wyszło ;-)

hej Brzuchate! U nas piekne słoneczko, aż dziwnie porównując z wczorajsza pogodą...nocka przespana tylko 2 x na siku...teraz wcinam śniadanko, rogalik z masełkiem i konfiturą brzoskwiniową...

Kati...dzisiaj spotkanie z położną na 12ta?? bo nie jestem pewna

AGATKO...leż ile wlezie...oby jak najdłużej

Katamisz...dobrze że już nie boli

Asinka...przynajmniej masz pewność że mężuś będzie zwarty i gotowy jak nadejdzie ten dzień :)

Katamisz, zero stresu :-) Za jakiś czas będzie mąż :-D A to tylko dlatego,że ja powiedziałam, że chcę na swoim ślubie wyglądać normalnie, a nie jak "prosiaczek" hehe w końcu ślub ma się tylko raz w życiu (zdarzają się wyjątki ;-))

Dzień dobry!

lavrunia - ściskam... u nas Krzyś też od 4 do 5.30 marudził... :( a nawet wcześniej, tylko mi się to wplotło w sen... a ja nawet nie bardzo miałam siłę wstać.. M wstał. dzielny - bo o 6 do pracy... No i jak Krzyś zasnął to spał później do 9:szok: ale to było miłe z jego strony :) bo ja to teraz ostatnio mam tak, że nie mogę zasnąć. kręcę się (tylko troszkę) a spać- nie zasypiam :(:(:(

asinka - super!

dobrego dnia! po wczorajszym śniegu nawet słonko ślincze u nas wstało!:)

reklama
katamisz kochana dziękuję za słonko bo właśnie się przebija przez chmury :-)

Misialina tak na 12-stą :-) i dobrze, bo nie wiem co bym musiała ubrać żeby mi drogą zimno nie było...

Do góry