reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
mi sie dokladnie to samo snilo wczoraj. Nawet sie zastanawialam gdzie jego cialko I czy moglam go gdzies przeoczyc w tych wszystkich skrzepach. Koszmar!Dzisiaj śniło mi się że mi wody odeszły i urodziłam w wannie ale dziecka nie było tylko pełno krwii z takimi skrzepami...fuj
Larvunia do mnie tez zaczyna docierac, ze niedlugo bede rodzic i tez zaczynam sie bac. Ty przynajmniej juz rodzilas wiec wiesz jak to smakuje. Dla mnienajgorsza jest ta nieswiadomosc.
katamisz
U mnie też BB się schrzaniło na jakiś czas ale teraz jest już ok.
Kurcze dziewczyny strasznie boli mnie brzuch-właściwie to kłuje poniżej żeber.Nie wiem czy Gracja gdzieś mi nogę tam włożyła i uciska czy to coś innego...ale boli strasznie przy każdym ruchu praktycznie(i moim i jej)
Kurcze dziewczyny strasznie boli mnie brzuch-właściwie to kłuje poniżej żeber.Nie wiem czy Gracja gdzieś mi nogę tam włożyła i uciska czy to coś innego...ale boli strasznie przy każdym ruchu praktycznie(i moim i jej)
tusenfryd18
marta faktycznie to mogą być hormony,wspólczuje Ci.Ja w wielką sobotę tak sie sprzeczałam z mężem,a on zamiast ustąpić nawet jak nie miałam racji to ciągnął.Wkońcu okazało sie że miałam rację.Ale nie wiem co mnie opentało,tak sie na niego wkurzyłam.
katamisz faktycznie zasypało,widziałm na tvn masakra jakaś.A co do tego kłucia to może rzeczywiście mała jakoś sie ułożyła nie tak,teraz to już dzieciaczki są tak duże że raczej niewiele z nas odczuwa przyjemnośc z wiercenia .Może spróbuj poskakać troszkę tak żeby sie troszkę przekręciła.
katamisz faktycznie zasypało,widziałm na tvn masakra jakaś.A co do tego kłucia to może rzeczywiście mała jakoś sie ułożyła nie tak,teraz to już dzieciaczki są tak duże że raczej niewiele z nas odczuwa przyjemnośc z wiercenia .Może spróbuj poskakać troszkę tak żeby sie troszkę przekręciła.
tusenfryd18
kurcze katamisz to połóż się może i licz ruchy,a jak coś cie bardziej zaniepokoi to uciekaj na pogotowie.
widzę że z justynką mamy dwa rózne odczucia ja jej każe skakać a ona leżeć
Oczywiście zasugerowałam sie złym położeniem ciałka dlatego myślałąm że lepsza będzie aktywnośc żeby pozwolić na przemieszczenie:-)
Ale oczywiście jak ból nie ustąpi dobrze skontaktować sie z lekarzem .
katamisz spokojnie, ja już 2 razy tak miałam, po prawej stronie tuż pod żebrami, to jest jakiś ucisk na pewno, mi mijał po ok 1 godzinie. Przyjmij wygodną dla Ciebie pozycję i odczekaj aż mała zmieni pozycję, możesz jej pomóc jedząc coś słodkiego albo pobaw się z nią, popukaj, poruszaj brzuszkiem, pomasuj
Witajcie
wczoraj był masakryczny dzień z tym bólem głowy, nawet wzięłam ten paracetamol i nic, dopiero jak poszłam spać (choć nie bardzo umiałam zasnąć) to nie czułam tego bólu. Ale rano wstałam i ok, choć w nocy 4 razy na siku!!!!!!
Aaga rozglądamy sie za jakimś wiekszym bo mój miał 3 drzwi (ford fiesta). A teraz podoba nam sie kilka tylko czekamy na dobrą oferte, np. nissan almera, mazda 323 (co mi Misialina polecała), honda civic, albo jakiś focus, vectra. Coś w tym stylu.
Tylko że właśnie pada u nas deszcz ze śniegiem i nigdzie nie pojechaliśmy...
Traschka ja mam to samo jak oglądam zdjecia z przed ciąży
Katamisz współczuję bólu. A te sny właśnie o zdradzie to ponoć normalka w 3 trymestrze ciąży - czytałam ostatnio w gazecie dzieciowej :-)
Misialina dobrze, że wyniki lepsze ja ide oddać mocz jutro bo w poniedziałek zapomniałam, a sen masakra. A moja torba też ani nie ruszona...
Agata ty też miałąś ale sen - masakra. A jak tam twoja "szynka"?
Anapi NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE :-) KOCHANA SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA I O CZASIE :-)
Doris trzymaj sie jakoś i widzisz nie taka straszna pępowina a Julcia naprawdę duża dziewczynka :-)
Marta bidulko, współczuje a te głupki sobie myślą, ze mogą nam powiedzieć co sie im podoba i nie zważają, ze może to nas urazić a te hormony nasze mają to gdzieś...
Acha i już wiem co to bóle jak na @ i bóle w pachwinach... masakra jakaś, ani porządnie sie obrócić nie można...
wczoraj był masakryczny dzień z tym bólem głowy, nawet wzięłam ten paracetamol i nic, dopiero jak poszłam spać (choć nie bardzo umiałam zasnąć) to nie czułam tego bólu. Ale rano wstałam i ok, choć w nocy 4 razy na siku!!!!!!
Aaga rozglądamy sie za jakimś wiekszym bo mój miał 3 drzwi (ford fiesta). A teraz podoba nam sie kilka tylko czekamy na dobrą oferte, np. nissan almera, mazda 323 (co mi Misialina polecała), honda civic, albo jakiś focus, vectra. Coś w tym stylu.
Tylko że właśnie pada u nas deszcz ze śniegiem i nigdzie nie pojechaliśmy...
Traschka ja mam to samo jak oglądam zdjecia z przed ciąży
Katamisz współczuję bólu. A te sny właśnie o zdradzie to ponoć normalka w 3 trymestrze ciąży - czytałam ostatnio w gazecie dzieciowej :-)
Misialina dobrze, że wyniki lepsze ja ide oddać mocz jutro bo w poniedziałek zapomniałam, a sen masakra. A moja torba też ani nie ruszona...
Agata ty też miałąś ale sen - masakra. A jak tam twoja "szynka"?
Anapi NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE :-) KOCHANA SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA I O CZASIE :-)
Doris trzymaj sie jakoś i widzisz nie taka straszna pępowina a Julcia naprawdę duża dziewczynka :-)
Marta bidulko, współczuje a te głupki sobie myślą, ze mogą nam powiedzieć co sie im podoba i nie zważają, ze może to nas urazić a te hormony nasze mają to gdzieś...
Acha i już wiem co to bóle jak na @ i bóle w pachwinach... masakra jakaś, ani porządnie sie obrócić nie można...
reklama