reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Kurcze poleżałam troszkę i ból nie przeszedł.Mała dzisiaj rano strasznie się wierciła - a jak mnie to bolało!!:szok:I tak teraz wpadłam na pomysł ,że ona może siedzi teraz dupką a główke ma w górze bo czuję smyranie w górnej części brzucha a tak czułam na dole koło kości łonowej.Sama już nie wiem.Dzień do d... ogólnie i czuję się zle tak ogólnie.Miałam włosy farbować bo wczoraj kupiłam sobie szampon koloryzujący ale mi się odechciało od tych bóli...

mrsmoon nie przeszło mi po godzince :(Napewno zdecydowanie mniej odczuwam ten ucisk jak leżę na boku lub siedzę-wystarczy ,ze się wyprostuję lub stoję i strasznie boli :(

reklama
Doris dobrze, że wszystko u Was ok, bo trochę mnie przestraszyłaś tym szpitalem! Wracajcie szybciutko do domu i czekajcie na termin w spokoju!
Kuma z Allegro nie ma zabawy - dobrze, że ten towar miałaś za stosunkowo małą kasę, więc na szczęście rozejdzie się po kosciach :-)
Anapi STO LAT!!
Katamisz nie marw się - ja ostatnio mam codziennie takie bóle, do tego napięcie brzucha i odczucie w dole jak na okres. Nie przejmuję się tym specjalnie tylko kładę się gdy już boli mocno i staram się to przeczekać. Mam nadzieję że u Ciebie to nic poważnego tylko takie naturalne bóle przepowiadające.

Co do pogody to u mnie dziś 2 stopnie i śnieg!! Masakra! 3 maja!!

Anapi- i Ja się dołaczam dla Ciebe do życzeń Jubilatk!!!! :) wszystkiego co najlepsze życzę!!!!
Doris- niech dni szybko zlecą i zaraz bedziesz w domku-najwazniejsze, że maluszkiem all OK!
Katamisz-
odpoczywaj,odpoczywaj i jescze raz odpoczywaj..póki jeszcze możesz:) a żebra to mnie tez kłują..raz z jednej raz z drugiej..najwięcej z prawej strony,wtedy mąż mnie masuje -Polecam ;-)

Kobietki czy Wasze maluchy też tak często mają czkawki??? bo moj synuś co chwilę..chyba chce się szybko nauczyc oddychac i dlatego o te 3 tyg do przodu się rozwinął ;-)
..chciałam się też spytać czy macie jakiś dobry polecenia żel na opuchniete stopy???

A ja pospałam prawie 2 godzinki i jestem nie do życia. Muszę teraz dojść do siebie. Ciekawe jak mi pójdzie nocne zasypianie.

Katamisz
, mam nadzieję, że malutka jutro będzie bardziej łaskawa dla mamy i ból przejdzie. A jak nie, to może dla spokoju podjechać do szpitala.

czesc
ja tak w doskoku
moje dwa trole sie kapia ;-) wiec mam chwilke dla siebie ;-)
kurde dziecko z nowu mi kaszlecx zaczyna nie wiem czy do lekarza czy do przedszkola go jutro puszczac :dry: masakra z tymi chorobami.
Kurde te co mieszkaja tam gdzie sniegi to WSPOLCZUJE :baffled: Wlasnie sluchalam w tv co sie dzieje :baffled:

ANAPI 1000 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci, szczesliwego, szybkiego rozwiazania :tak:
Niech pięknie śpiewa dziś swe trele skowronek,
bo oto nadszedł Twych urodzin dzionek.
Przyjmij życzenia z serca prosto płynące,
gorące i ciepłe jak letnie słońce.
Życzę Ci zdrowia, wszelkiej radości,
stu lat życia oraz bezkresnej miłości.
Niech wszystkie plany Ci się zawsze spełniają,
wszyscy chłopcy niech się w Twej urodzie kochają.
Szczęście niech Ci towarzyszy w życiu trwale,
trafne zrządzenia losu niech Cię wspierają stale.
Wszystkie marzenia niech się spełnią co do jednego,
a na zakończenie coś tradycyjnego: wszystkiego najlepszego.

Czesc dziewczyny.

Ja tylko na chwile znow... Wrocilam do domu rano, ale leze cały czas... Mam dzis takie bole, skurcze, i przy tym krzyz uciskajacy ze to sie nie dzieje... Wzielam druga nospe w ciagu 2h (pierwsza srednio pomogla) i czekam czy to cos pomoze, jak nie, to torbe do szpitala mam juz gotowa w aucie :/ martwi mnie to ze brzuch juz mi sie dosc wyraznie obnizyl... Ale jeszcze odczekam troche :/

Przepraszam z tak ni z tego ni z owego się odzywam, ale po prostu chciałam dac znac co u mnie... Buziaki dla Was, 3majcie kciuki za mnie i Olcię :*

heja wpadlam na chwilke...nie nadrobie postow bo mi historie usuneło i nie wiem gdzie skończyłam czytać :-)

byłam rano w ambulatorium z tym swędzeniem bo już rycze po nocach :( Wg lekarki hiperwitaminoza...mam odstawić witaminy i magnez na 4 dni i się zobaczy...ciekawe co na to moja ginekolog? A jutro kolejny rajd po lekarzach tym razem dermatolog... niech zobaczy te krotki i się wypowie...póki co kąpię się z płynie do mycia Benka i nawet troszke lepiej się czuję...troszkę zmniejsza swędzenie...rany powoli się goją, ale i tak musze chodzić poobklejana plastrami :-(

A dzisiaj założyłam z miśkiem takie coś :-)

Kuchnia Niedoskonała

Witajcie brzuszki! Wróciłam wczoraj od siostry ! Było super ale bardzo się za Wami stęskniłam!
Dziś od rana skorzystaliśmy z m z tego że pogoda brzydka i wolny dzionek, pomalowaliśmy kącik dla malutkiej. Jutro postaram się pokazać jak to wszystko wyszło.
Postaram się wszystko nadrobić ! buziaki wielkie!

Marta moja mała też ma często czkawkę ale nie jest to dla mnie jakoś specjalnie kłopotliwe.
Doggi spokojnie - pisałam już do Katamisz - takie bóle mam codziennie od ponad tygodnia. Nic się nie dzieje, trzeba po prostu leżeć i odpoczywać. No ale jak bardzo Cię to niepokoi to oczywiście jedź i sprawdź.
Ironia biedna jesteś z tym swędzeniem. Ale najważniejsze, że to nic groźnego dla dzidzi.

reklama
witam Was cieplutko po długiej nieobecności, niedawno wróciłam z nad morza pogoda była piękna - słonecznie ale troszkę zimny wiatr, wypoczęłam na maksa, relaks pełną parą było super :-)
a tu widzę że mam całkiem sporo do nadrabiania ;-) no to zabieram się za tekturkę :tak:

Do góry