reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej kochane :)
U nas też dziś pogoda niezaciekawa, co prawda słonko świeci, ale wiatrzysko wieje. Jasiek coś pokasłuje i gil się pojawił, mam nadzieję, że się nic nie wykluje.
Ja dziś nie robię nic, stwierdziłam że nosa z domu nie wystawiam tylko odpoczywam. Pewnie sobie jakiś seansik filmowy z rodzinką zapodamy, bo goście też chyba wymęczeni wojażami, a jutro już jadą.

Misialina
, a co gin na te Twoje obrzęki? Bo to, że są to normalne w ciąży, ale to, że puchnie tylko jedna strona to już niekoniecznie. Mnie ciągle pyta czy nie bolą mnie nogi, obmacuje co wizytę ;)

Tusen, u mnie też torba nie spakowana :) Wczoraj odebrałam zamówienie z apteki, teraz tylko popiorę ubranka i mogę zacząć kompletować :)

Idę jakieś pranko wstawić, ale póki co bieżące brudy, za te dzieciowe zabieram się od jutra :)

hej Dziewczynki,
widzę,że większość z Was na majówkę w domku siedzi i to przed kompem ;-)
snami się nie martwcie bo teraz ten nadmiar hormonów nam do głowy uderza:-)
pozdrawiam wszystkie wyspane i niewyspane Kobietki!!!!

Blusia...jeszcze nie byłam na wizycie, idę teraz w czwartek więc sie wszystkiego dowiem mam nadzieję

AGATA R...hehe...ale miałaś sen...ciekawe skąd się biorą takie sny w naszych głowach

Tusenfryd...jutro biorę się za torbę na 100% :)

witam! pogoda jak narazie sloneczna i dosc cieplo. Rano zaprowadzilam mloda do przedszkola i poszlam do fryzjera. Nawet fajnie mi wloski sciela. Dzisiaj zamierzam miec udany dzien bo sa moje urodziny, nawet slubny jest w domu na okolicznosc :-D
Milego dnia Wam zycze!

Czesc Mamuski.
Udalo mi sie zalogowac na Bb z komorki wiec troche poczytalam. Ja dalej w szpitalu leze. Badaja tetno Julci co dwie godziny i 4 razy mam ktg. Wszystko wychodzi dobrze i mam nadzieje ze mnie jutro wypuszcza. Zrobili mi tez usg i tutaj wyszlo ze raz jest tylko okrecona a nie dwa :-). A to nie jedst niebezpieczne wiec jestem spokojniejsza. MALA rosnie jak na drozdzach i wazy juz prawie 2,5kg. Strasznie nudno w tym szpitalu. Piekne slonce za oknem ale moj M mowi ze zimno. Buziaki dla Was.

Anapi....życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego, szczęśliwego rozwiązania i zdrowego maluszka!!

Doris...3mam kciuki żeby udało się wyjśc do domku jak najszybciej...a Julka rośnie to fakt zdrowa będzie dziewczynka

Moja torba też nie jest spakowana w dalszym ciągu:) Wczoraj mama kupiła mi jakieś tam pierdółki brakujące dla małej i teoretycznie wszystko mam ale po wypłacie muszę dokupić podkłady do szpitala i jakieś inne duperelki dla siebie do szpitala.

Co do snów to widzę,że nie tylko ja dzisiaj miałam durny sen...AgataR Twój sen też głupkowaty.Ehhh to nasza wyobraznia płata nam figle i tyle.Czujemy się mało atrakcyjne i bardziej zagrożone może??W każdym razie oby to ostatni raz coś takiego nam się śniło bo ja po dzisiejszej nocy czuję się nie wyspana.

Śnieg u mnie pada!!!!!!!!! :szok:

Anapi

35.gif

Załączniki

• 57.gif
    57.gif
    37 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Do góry