reklama
katamisz
Fanka BB :)
izunia te ostatnie tygodnie są najgorsze!!Jeszcze gdyby kobieta wiedziała ,że będzie przed terminem na pewno a tu nie ma takiej pewności nigdy...mnie najbardziej zniechęca świadomość ,że może to być 2 tygodnie po terminie!!! A to już jest megaaaaaa wyczerpujące oczekiwanie.Dlatego nie nastawiać się na nic to najważniejsze...
justynka1
Mamusia Antoniusia
dziewczyny miłego spotkania warszawskiego :-)
z nowu sie dziewczyny spotykaja Te to maja dobrze... a mnie kto odwiedzi w tym zadupiu kurde mieszkac to katastrofa czasami ;-)dziewczyny miłego spotkania warszawskiego :-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam i Ja :-)
Dzisiaj już lepiej u mnie, psychicznie... ale za to fizycznie nie wydalam :-( Przeszłam się z rana do sklepu na zakupy, to już myślałam,że w sklepie zemdleję :-( A później dłuuuuga droga do domu, mimo,że do sklepu mam bardzo blisko. Masakra Jeszcze dzisiaj ciśnienie takie niskie mam - 110/59 (!). A jeszcze dzisiaj czeka mnie wizyta u gin.
Miłego dnia życzę wszystkim!!!!
Dzisiaj już lepiej u mnie, psychicznie... ale za to fizycznie nie wydalam :-( Przeszłam się z rana do sklepu na zakupy, to już myślałam,że w sklepie zemdleję :-( A później dłuuuuga droga do domu, mimo,że do sklepu mam bardzo blisko. Masakra Jeszcze dzisiaj ciśnienie takie niskie mam - 110/59 (!). A jeszcze dzisiaj czeka mnie wizyta u gin.
Miłego dnia życzę wszystkim!!!!
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Mnie tak w lędźwiach boli,że na pewno poinformuję o tym gina. Niech coś poradzi, bo nie wydolę :-(