reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
izunia te ostatnie tygodnie są najgorsze!!Jeszcze gdyby kobieta wiedziała ,że będzie przed terminem na pewno a tu nie ma takiej pewności nigdy...mnie najbardziej zniechęca świadomość ,że może to być 2 tygodnie po terminie!!! A to już jest megaaaaaa wyczerpujące oczekiwanie.Dlatego nie nastawiać się na nic to najważniejsze...

Witam i Ja :-)
Dzisiaj już lepiej u mnie, psychicznie... ale za to fizycznie nie wydalam :-( Przeszłam się z rana do sklepu na zakupy, to już myślałam,że w sklepie zemdleję :-( A później dłuuuuga droga do domu, mimo,że do sklepu mam bardzo blisko. Masakra :dry: Jeszcze dzisiaj ciśnienie takie niskie mam - 110/59 (!). A jeszcze dzisiaj czeka mnie wizyta u gin.
Miłego dnia życzę wszystkim!!!!

asinka ja tak mam z zaprowadzaniem małego do przedszkola,wrócić już nie mogę,a mam je pod nosem ,idę jak słoń i głęboko oddycham....

reklama
Do góry