reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Dzięki dziewuszki:-) Emilka nie ma najmniejszego problemu z piciem wody,może dlatego, że ja też praktycznie tylko na wodzie,a jeszcze kupuję jej w takich małych buteleczkach z postaciami z bajek to już w ogóle szał;-)

Dopadła mnie zgaga, idę po mleko:wściekła/y:

reklama
Wrocilam od ginka, szczegoly zaraz dam na "lekarskim".
Dzisiaj na obiad - ziemniaczki z koperkiem, mielone i salatka.
u mnie też:-D

A ja mam pytanie zupełnie nie związane z ciążą:zawstydzona/y:
Czy uważacie, że dobrze zrobiłam zamieniając Emilce kartoniki z soczkami na wodę mineralną dla dzieci? Nie robi jej to za bardzo różnicy bo i to i to pije ze smakiem, chodzi mi tylko czy w sokach nie było więcej witamin składników odżywczych itd, Oprócz wody pije też mleko, herbatki owocowe i kompociki domowej roboty?
dobrze zrobiłaś,ale możesz od czasu do czasu kupic mały soczek,zawsze to jakaś zmiana smaku.
ja np.kupuję dla siebie Tymbark pomarańczowy-dziewczyny naprawdę 100%sok jest

Hello, jestem, nadrobiłam ogólny i wizytowy, ale zaraz muszę znowu spadać i znowu będą zaległości ech... ale wieczorem będę, bo mąż w delegację pojechał więc będę potrzebować Waszego towarzystwa:)

Buzi:*

Witajcie, wskoczyłam tylko na chwilkę na forum żeby dać znac o sobie.Ostatnio przez nawał obowiązków byłam mało aktywna :zawstydzona/y: Teraz do tego doszły problemy zdrowotne.Bardzo puchnie mi lewa noga,co może spowodować żylaki i nadciśnienie tętnicze. Po wczorajszej wizycie dostałam nakaz całkowitego leżenia.Więc siłą rzeczy jestem teraz przykuta do łóżka. Mam nadzieję że szybciutko mi przyjdzie i już niedługo będę mogła być aktywna jak wcześniej.Na razie muszę sobie nieco odpuścić. Obiecuję że jak wszystko się uspokoi,to nadrobię zaległości.A teraz trzymajcie się cieplutko :-)

A ja mam pytanie zupełnie nie związane z ciążą:zawstydzona/y:
Czy uważacie, że dobrze zrobiłam zamieniając Emilce kartoniki z soczkami na wodę mineralną dla dzieci? Nie robi jej to za bardzo różnicy bo i to i to pije ze smakiem, chodzi mi tylko czy w sokach nie było więcej witamin składników odżywczych itd, Oprócz wody pije też mleko, herbatki owocowe i kompociki domowej roboty?
moj Fruciu pije roznie, zalezy od pogody. Gdy jest zimno wola ciapla herbatke (robie przerozne mu, dla urozmaicenia ale zawsze slodze sokiem z malin), najczesciej jednak wola wode. W przedszkolu maja taki duzy bidon z woda i kazde dziecko jak ma ochote to pije wode w miedzyczasie... W domu tez mam przegotowana wode w dzbanku i jak braknie mineralnej (przegotowana mam bo robie pol na pol z herbata co by goracej nie mial)to daje mu te zwykla przegotowana. Soczki w kartoniku tez uwielbia... Czasami pije przez tydzien tylko soczki ale zawsze wraca do wody ;-) Wogole moj synek duuuuzo pije ;-)

Ja już wróciłam do domu od fryzjera, nawet udało się wpaść na chwilkę do kosmetyczki które ma obok gabinet, powiem wam że czuję się świetnie. Czasami taki wypad dla kobiety jest wskazany od razu czuję się atrakcyjniejsza :-)

Angel - trzymaj się cieplutko, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze !!!!!!

Doggi-mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, słoneczka przesyłam!!

Lecę dalej czytać co tam u was

reklama
Do góry