reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doggi- margaryna taka zła? gorsza od masła? bo my używamy margaryny właśnie...

Niestety zła... Margaryna jest sztucznie utwardzana... Często tłuszcze utwardza się wodorem... A margaryna t wszystko jest tak przetworzone, że na prawdę masło masło masło !! Co prawda jest tłustsze, ma więcej kalorii, ale ma dobry tłuszcz !! Oczywiście w granicach rozsądku... Najlepsze masło to z zawartością 82% tłuszczu... Ja masło stosuję od kiedy mi zzryli bańkę na pierwszym roku studiów i dalej się tego trzymam no i moja figura nie ucierpiała na tym tez :)

reklama
ja rownież używam tylko masła 82% jest zdrowsze, chociaz jak byłam mała modna była rama i wszyscy ją jedli :) poza tym ile tego masła tak naprawde się dziennie je...u nas tylko na śniadanie i czasami na kolacje :-)

Ja w sumie też jem mało kanapek, ale jednak kupowałam margarynę (ze względu na tłuszcz). Myślałam, ze to zdrowszy wybór... Dogi, dzieki zaa uswiadomienie- dzisiaj kupię masło!

ja masło jem, najlepiej zimne i twarde, plastrami:zawstydzona/y:uwielbiam!!!
uffff...podłogi odkurzone i umyte, została sypialnia i pokój kruszynki, ale muszę sobie zrobić przerwę, obiad sobie zgrzeję w międzyczasie

Ja mojemu maluchowi w ogóle nie będę serwować soczków- no może od czasu do czasu niesłodzone i samodzielnie wyciskane. Jak mała je owocki i warzywka, to witaminek ma na pewno po dostatkiem. CIesz się, ze Małej woda smakuje, wiele dzieci nie chce się przestawić na wodę...
Aestima życzę ci tego!!! Ale rzeczywistosć jest brutalna i niestety mimo moich wielkich chęci i wszelkich starań nie uniknełam soków z kartonu i innych typu bobofrut

jejkuś a ja dziś cały dzień na BB....
o nieeee, to straszne....muszę się zebrać, bo nic jeszcze nie zrobiłam, a dziecko coś głodne chyba juz...pieczemy naleśniki, później prasowanie i juz, oczywiscie na siedząco...a i jeszcze pieluchy zawieszę - wyprałam...

miłego dnia i wieczorka dziewczyny!!!

reklama
Do góry