reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

no to nadrabiam...
Misia wózek superowy:tak:kolor rewelacyjny i ta cena...W kwestii czyszczenia noska - ja kupiłam aspirator i 2 op filtrów
Aestima, przedyskutowałam pranie wózka z Mamą i ręcznie wypiorę materac i wyściółkę w gondoli(tą na rzepy i suwak mocowaną). Reszty nie piorę, bo mała nie będzie miała bezpośredniej styczności(buda, pokrowiec zewnętrzny, kosz). A za spacerówkę wezmę się pewnie dopiero w zimie. Aha - i torbę wypiorę.
traschka koty to mądre stworzenia:tak:wklejałam ostatnio linka do strony o małych dzieciach, kotach i ich relacjach, zerknij sobie
katamisz udało się skleić łóżeczko?
Silva mnie też wróciła płaczliwość rodem z I-go trymestru...uprzedziłam męża żeby w razie mojego wybuchu płaczu nie zadręczał się zbytnio;-)

a propos soli fizjologicznej - takie 2,5ml kupujecie? ile sztuk?

Agata zdrówka dla Frania!!!masz rozsądne podjeście, ja się boję, że z każdą pierdołą będę do lekarza z małą biegać...
tusen bez stresu, przelewy zagraniczne wychodzą z 2-dniowym opóźnieniem, taka praktyka banków. Witaj w gronie szczęśliwych posiadaczek X-landerów;-)
Zolza Edgarek superowy:tak:a zielone pranie - no tak, przecież Ty kochasz zieleń:-D
Kuma co za sen!!!straszny:szok:
Doggi gratulacje, oby dalej w górę!!!

reklama
nie było mnie tylko 2h:szok: a wy tu taka produkcja
justynka oki ,a w jakim wątku sie chwaliła bo ja jestem troszkę w plecy.
ja zakupiłam x -lander rocky czterokołowy ten z większą gondolą już było o nim dużo.
chyba na czerwcu
misialina wstaw jeszcze raz linka dla tusen;-)
Justynka kciuki za szybki odzew w sprawie kredytu - pozytywny

justynka[/B] oby wyjaśniła się sprawa tego kredytu i żebys mogła nareszcie przygotować ciepły kącik dla maleństwa!

dzwonił i powiedzieli na TAK:-) musi jeszcze parę drobiazgów załatwić i spłacić jeden kredyt 18.000 zł za ziemię i już,więc przy dobrych wiatrach juz na początku maja wejdzie z remontem,a ja będę musiała się wyprowadzić na 4 piętro do taty,bo to mieszkanie wynajmiemy:baffled:

produkcja postow na mase.....ja juz zaliczylam porzadna drzemke i mi o niebo lepiej, teraz obiad ugotowac a pozniej lekcje

trasia ty w tym tyg masz ten koncert pozegnalny...trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja sie na dzis zegnam, moze wieczorkiem bede, jade do pracy i pozałatwiać sprawy, a że ja teraz bez auta to tatą się wysługuję :zawstydzona/y::-)

Mam ogromną prośbę, wiem, ze wasze kciuki działają CUDA :-) i chciałabym poprosić o nie dla mojego brata. Jutro się broni na mgr-a, a to wyczyn bo kilka lat temu skończył studia i myślał, ze nie da rady, a jednak. Jakiś czas temu byłam zajeta i wtedy właśnie pomagałam mu pisać i redagować prace, wiec tym bardziej mi na tej jego obronie zależy.
Bradzo Was proszę o kciuki jutro o 11.00 :zawstydzona/y::-)

reklama
Do góry