reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam! To ja chyba do tych nielicznych naleze - wyspana i ogolnie zadowolona. Jedynie wczorejsza opalenizna piecze. Moj stary dalej nie ma wolnego, juz 3 tydzien. Powoli trace cierpliwosc, zastrajkowalam nie prasujac jego rzeczy do pracy, niestety jeszcze tego nie zauwazyl. Jest juz fajnie cieplo, ale slonce przyslania lekka mgielka. Po poludniu ma byc juz slonecznie i goraco, na pewno spedzimy ten dzien na placu zabwa, bo od jutra zmiana pogody na gorsze. milego dnia wszystkim!

mój stary był w pracy 4 dni pod rząd po 12h jak nie więcej :( więc od czwartku praktycznie słomiana wdowa byłam :p bo praca od 11-23 wyjeżdza o 10.30 a wraca czasem nawet po północy jak jest duży ruch :( ostatnio focha strzeliłam i powiedziałam, ze pi*****ę go i na porodówkę jadę sama, ooo !! Ostatnio jestem cały czas SILNIE ZŁA na cały świat :D

reklama
zolza - co do wkładek laktacyjnych to moja siostra doradziła mi (szkoda że tak późno) że najlepsze są wkładki laktacyjne jonson & jonson, podobno rewelacja i cenowo też nie jest najgorzej ale muszę to sprawdzić

Witajcie dziewuszki
biggrin.gif
ja właśnie po śniadanku i tak się zastanawiam czym by się tu zająć? Chyba nierobienie niczego najlepiej mi wychodzi
laugh.gif
ale chyba pójdę na jakieś zakupy bo zaraz z nudów zacznę wpierniczać :)
Doggi te Twoje ptysie tak mnie nakręciły, że też wczoraj postanowiłam je zrobić i co?? Dupa
realmad2.gif
Ciasto pierwsza klasa ale krem totalnie spierniczyłam, ale byłam zła na siebie. A tak się cieszyłam, że mi dobrze idzie, bo M miał wczoraj imieniny i to dla niego, więc szybko ugotowałam budyń z torebki i nawet się nie zorientował
laugh.gif
Ogólnie pycha!! I chyba poprzestanę na gotowaniu wody na bo to jeszcze potrafię
biggrin.gif

Zołza jak dla mnie to zadanie domowe na 6+
Doris ogórek małosolny
yes2.gif
daj gryza
wink2.gif

Agatko zdrówka dla synunia
Justynka powodzenia z kredytem, znam to oczekiwanie, my jak zaczęliśmy w listopadzie to dopiero w lutym podpisaliśmy umowę z bankiem, trafiliśmy na wyjątkowo nieudolnych ludzi z banku, wiecznie czegoś im brakowało. Jedna laska dostała taki opier... od swojego dyrektora za tą opieszałość, że poszła na L4
laugh.gif

Kati oby zgaga była łaskawa dla Ciebie i uśmiechnij się
biggrin.gif

Silva gratki za 33 tydzień, ale ten czas teraz leci

No i śnił mi się poród, byłam w takiej wielkiej sali z innymi laskami i kazali nam chodzić dookoła sali na golasa i co chwile były bicze wodne żeby nas skurcze mniej bolały
laugh.gif
no i każda miała swoją wannę i w nich było strasznie dużo krwi, to było masakryczne
unhappy.gif

ale ja się wczoraj porządnie pożarłam z moim, walka na noże była a nawet dokładnie nie pamiętam o co poszło, jestem dziś taka wściekłą że zastanawiam się nad tym czy czasem nie czekać aż wróci z pracy tylko wsiąść w pociąg i pojechać bez słowa do Malborka do swoich rodziców (póki nasze mieszkanko jest w remoncie mieszkamy z jego rodzicami) jeszcze mam czas do 16 na zastanowienie, no i muszę jeszcze iść do banku bo jakaś krowa wystawiła mi nową kartę bankomatową na złe nazwisko - poprzekręcała całkowicie

zolza - może masz racje, poczekam i zobaczę a jak nie to wtedy zadziałam z podróżą, ale na razie to mnie nosi więc pojde do tego banku i się trochę uspokoję
a co do snów to śniło mi się dzisiaj że urodziłam i mój synuś był jak zabawka (można było wyłączyć płakanie itd) i karmiłam go cukierkami emenemsami bo tylko to chciał jeść :-D

Kuma nie rezygnuj !! Trening czyni mistrza !! Raz drugi krem może się nie udac ( z kremami tak bywa) ale nie można się poddawac ooooł noooł :)

A w ogóle LASKI !! Jak się podjarałam !! Już jestem w MEGA SOSIE !! Ten mój blog... oł dżizas krajst, ale się napaliłam :D :p Chciałam sprawdzic, tak z czystej ciekawości popularnośc mojego bloga... I tam jest taki ranking... Top 1000 najchętniej czytanych blogów i wiem, że w tym rankingu to nie tak aż super ale zajmuję 946 miejsce !! Czyli jestem w tym 1000 !! !! !! A wszystkich blogów jest ponad 220 000 !! !! !! Więc w tym rankingu to już w ogóle mega moc !! :)

Łuuuu chuuuuu !! !! !! A jeszcze tydzień temu byłam na 1466 miejscu !! JARAM SIĘ !! !!

Tak więc dziewczęta, jak wam się podoba mój blog odwiedzajcie mnie i polecajcie mnie koleżanką :) Może moje marzenia łyl kam tru !! (hihihi mała darmowa reklama samej siebie :p :p :p) Ale no kurcze, mega się cieszę !!

mój stary był w pracy 4 dni pod rząd po 12h jak nie więcej :( więc od czwartku praktycznie słomiana wdowa byłam :p bo praca od 11-23 wyjeżdza o 10.30 a wraca czasem nawet po północy jak jest duży ruch :( ostatnio focha strzeliłam i powiedziałam, ze pi*****ę go i na porodówkę jadę sama, ooo !! Ostatnio jestem cały czas SILNIE ZŁA na cały świat :D
To ciekawa jestem jaki zawod ma Twoj? Moj jest kucharzem i wlasciwie juz 3 tyg pracuje od 11 do 11. Tylko w zeszlym tyg kilka razy zaczal od 15, bo mialam terminy i musial zostac z mloda. Jak znajda drugiego kucharza, to bedzie mial poniedzialki wolne i dwa, trzy dni od popoludnia lub z pauza. No ale jak do tej pory nikogo nie znalezli :wściekła/y:

Bloga odwiedzilam i bardzo mi sie podoba. Gratuluje swietnego wyniku!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mój też tak jakby kucharz... Pracuje w restauracji sushi, od 3 lat robiąc sushi, a we wrześniu otwiera swoją restauracje, więc w ogóle będzie lipa :( Jednak gastronomia to masacra :( Mój siedzi po 3-4 dni w pracy i 2 dni wolne, z czego pierwszy cały przesypia prawie :(

Do góry