reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzień dobry!
Jesteście kochane, że wczoraj nie pisałyście dużo:) My mieliśmy gości, milutko było. Koleżanka została na noc i czekam aż wstanie bo umieram z głodu:))) Poczytam co u was.

katamisz to stracha się najadłaś:no:,ale dobrze,że minęło.swoją drogą to ciekawe skąd taka akcja?
ja zaraz chyba spadam do znajomych,bo starego po wczorajszych urodzinach"5"latki boli głowa i piwo chce sie napić:baffled:

Dziewczynki u mnie obiadek już się gotuje...mam do Was prośbę...powinnam zaytać na innym wątku ale nie chce mi się latać...jak nazywa się ten użytkownik od którego niektre z Was zamawiały akcesoria do maluszka...nie pamiętam jakiś Gra-mar czy jakoś tak...prześlijcie mi proszę linka...z góy dziękuję :*

Katamisz współczuję przeżyć:( Ja takie bóle brzucha z biegunką miałam kilka tygodni temu, też się stresowałam. Wczoraj dużo spacerowałam ze znajomymi i już w trakcie powrotu opłaciłam to kilkoma skurczami, w nocy też kilka razy mnie obudziły. Ale zakładam, że na tym etapie to już normalne.
Jak juz wspominałam spała u nas kolezanka, już odwiozłam ja na dworzec ale to, co mój kot wyrabia kiedy są goście to jakaś makabra. Całą noc chciała koniecznie wleźć do drugiego pokoju, w którym nigdy nie śpi. Skakała na klamkę, wyła pod drzwami, rano skakała nam po meblach żeby nam oznajmić jak bardzo jest niezadowolona. PO czym zżarła mi połowę kwiatków. Nie wiem jak ona zniesie pojawienie się Marysi:(

A w ogóle to wypada się przywitać :) Witam słonecznie :-) Dziewczyny jaki ja mam apetyt od wczoraj, to chyba z nudów:zawstydzona/y: Gęba mi się nie zamyka ;)

reklama
Cześć Mamusie.
U nas pięknie słonko świeci i 14 stopni ale ma bć 19 wieć na jakiś spacerek się wbiorę, szkoda że sama, mój M w pracy dziś do 18.
Katamisz...dobrze, że Ci przeszo i ciekawe co to było, że tak się czułaś???
Traschka, coś jakiś krótki ten Twój dziesiejsz post :-)
Misialina - ja kupiłam i gruszkę i aspirator Frida, śliczny masz wózek :-)
Justynka...udanej wizyty u znajomych!
Icak - a Ty byłaś w szpitalu??? Chyba coś przeoczyłam, dobrze że w domu jesteś już!
Mysia, Kuma, Agata, Saffi, Doggi i reszta Brzuchatek.... witajcie w niedzielę

Do góry