reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Icak to dobrze, ze w domciu teraz odpoczywaj dużo

Mysia ja aktualnie robie ten"wianuszek" to ci zrobie zdjęcia i wstawie. Napisz mi e-maila na pw to ci pośle zdjecia od innych, moze cię zainspirują :-)

A co do męża to brak słów, on potrafi w syfie życ czy jak? Bo jakbys nie umyła to by tak chyba było? Współczuje Ci i tulę wirtualnie :-)

Doggi - mina mojego meża po zjedzeniu ptysia - BEZCENNA
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

reklama
ja sie najadłam właśnie kapuśniaku i już "czuję" efekty:-D

siedzę dziś sama w spokoju,bo D.pojechał po południu do W-wy na urodziny chrześnicy,a że ja chętna nie byłam to leniwie się.
icak witaj

Mysia jak chcesz to napisze ci dokładnie na jaką wielkość jajka ile metrów w przybliżeniu wstążki mi wychodzi itp rzeczy. Moze bedzie ci łatwiej.
Ja np. szpilki kupuje w papierniczym takie pudełka czerwono- niebieskie za 1,20 zł za szt. wychodzą najtaniej. Wstążki mam z neta od różnych sprzedawców.
Reszta inform. jak chcesz to napisze ci na pw
biggrin.gif

Kati, to ja tez poproszę informacje o tych cudeńkach na pw :D

Dzisiaj od rana bieganie i zakupy, w lodówce było światło a ja już ziemniaków nie doniosę jeszcze razem z jabłkami, mlekiem i innymi ciężkimi zakupami. Mąż musiał za tragarza robić, ale trudno.

Misialinko, mój brzuchal też jest ostatnio bardzo nisko, chociaż zawsze raczej wysoko się trzymał. Podejrzewam, że teraz już tak będzie. W dodatku skurcze się pojawiają, ale takie leciutkie i nieregularne, no i jakbym czuła, że mała rozpycha się w dół coraz bardziej. Ale to już kwestia tygodni i będziemy mamusiami :D

Wszystkie po przebojach ze szpitalem ostatnimi czasy - uważać na siebie i leniuchować jak najwięcej. Ja też już muszę wystopować, chociaż mnie denerwuje taka bezczynność czasami.

Także żegnam się... Upiekłam ciasto dla mężusia-słodziusia (hahahaha) i zrobiłam gołąbki a teraz idę spac bo nie mam siły już na nic komplitli !! !! !!

Tak więc dobranocka moje drogie :)

reklama
No widzę, że dzisiaj albo mamusie takie zajęte albo wszystkie leniu****emy bo jakoś mało info od rana. Mama nadzieję, że jednak byłyście zajęte odpoczywaniem bo to nam teraz potrzebne mimo, że zgrywamy twardzielki i wolimy same wszystko ogarniać.
Ja jakoś miałam dzisiaj bardzo podły nastrój. Tzn odpowiedzi moje do wszystkich były tak gburowate, że sama się sobie dziwie.
W końcu jak R spytał dlaczego się tak wszystkim denerwuję to po prostu się poryczałam. Nie mogłam się powstrzymać. No ale trochę dzięki temu mi przeszło.

Mysia po prostu cię podziwiam za zapał do sprzątania. No po prostu szalona :-) Następnym razem użyj bata do ujarzmienia mężusia to może się nauczy kto tu rządzi.

Doggi jak to robisz, że tak lajtowo podchodzisz do sr. Ja mam coraz większego stresa, że nie wiem dużo rzeczy o których piszą dziewczyny i wnioskuję, że to właśnie przez brak sr a ty po prostu idziesz na żywioł. Chyba muszę przejąć twoje myślenie

Wszystkie dziewczynki życzę udanej niedzieli, może pogoda się wyklaruje na rodzinne spacerki.

Do góry