reklama
Misialina
Fanka BB :)
Dziewczyny kupiłam wózek Wózek Wielofunkcyjny Tako Warrior (1553157739) - Aukcje internetowe Allegro i to w jakiej cenie...ale jestem szczęśliwa
traschka
Mama Marysi
Andariel ufff...jak dobrze, że wszystko się dobrze skończyło. Nie muszę pisać, że masz leżeć bo o tym sama doskonale wiesz, dobrze że możesz zostać w domku a nie w szpitalu! Mam nadzieje, że mąż dobrze gotuje
Misialinko dzięki, zaraz obejrzę ten przepis na szarlotkę, mam nadzieję że nie przewyższy moich mozliwości
A wózeczek świetny!!! Bardzo lubię te wózki, do tego kolorek piękny! Truskaweczce się spodoba z pewnością
Misialinko dzięki, zaraz obejrzę ten przepis na szarlotkę, mam nadzieję że nie przewyższy moich mozliwości
traschka
Mama Marysi
Misia znalazłąm ten przepis, brzmi banalnie i chyba nawet ja sobie poradzę
Dzięki wielkie!
Aestima
Fanka BB :)
Jej, Andariel, bidulko -ale się stresu najadłaś!!! teraz tylko leż grzecznie !!!
U mnie wieczorem też były skurcze- cztery silne co ok 10 min. Michał już zaczynał odmierzać na zegarku częstotliwość a ja łyknęłam no-spę i modliłam się żeby przeszło. Przeszło! Jestem cała jakaś obolała (pachwiny, plecy, podbrzusze) ale skurcze poki co sobie poszły. Za to z rana przyszła biegunka, więc chyba zostanę dziś w łóżku i poobserwuję co się ze mną dzieje... Mały daje czadu, więc chyba jest ok- muszę po prostu odpocząć, co i Wam zalecam kochane (Andariel ma rację- żadnych szaleństw z porządkami)!
Lecę doczytać co u Was, bo tylko w sumie posta Andariel zdążyłam przeczytać
U mnie wieczorem też były skurcze- cztery silne co ok 10 min. Michał już zaczynał odmierzać na zegarku częstotliwość a ja łyknęłam no-spę i modliłam się żeby przeszło. Przeszło! Jestem cała jakaś obolała (pachwiny, plecy, podbrzusze) ale skurcze poki co sobie poszły. Za to z rana przyszła biegunka, więc chyba zostanę dziś w łóżku i poobserwuję co się ze mną dzieje... Mały daje czadu, więc chyba jest ok- muszę po prostu odpocząć, co i Wam zalecam kochane (Andariel ma rację- żadnych szaleństw z porządkami)!
Lecę doczytać co u Was, bo tylko w sumie posta Andariel zdążyłam przeczytać
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Weszłam na ogólny, aby przeczytać do z Andariel - noooo kochana..... okien to nawet ja nie myję - nie, że w ciąży, ale co do zasady od wielu lat - nie umiem 
Ja posprzątuję - bo co jakiś czas muszę się położyć. Niestety zostałam dziś wystawiona do wiatru z pomocą, no a pewne rzeczy zrobić trzeba
Odnośnie wkładek - największe "szaleństwo" było w pierwszym trymestrze - jako, że używam ich na codzień od wielu lat to jest to stała moja pozycja na liście zakupów.

Ja posprzątuję - bo co jakiś czas muszę się położyć. Niestety zostałam dziś wystawiona do wiatru z pomocą, no a pewne rzeczy zrobić trzeba

Odnośnie wkładek - największe "szaleństwo" było w pierwszym trymestrze - jako, że używam ich na codzień od wielu lat to jest to stała moja pozycja na liście zakupów.
andariel
mama super dwójki :]
traschka - jakoś sobie mężasty radzi, na szczęście;-)małej mi szkoda tylko, bo wciąż słyszy "nie teraz", "zaczekaj", "zaraz sie pobawimy"- no bidula moja mała;
Aestima dobrze robisz - kładź się i poodpoczywaj, naładuj akumulatorki
moje skurcze o tyle mnie niepokoiły, że były bardzo bolesne i drętwiała mi skóra na potylicy - jakieś takie mrowienie się rozchodziło (a pamiętam to uczucie z 1 porodu);
Misialina bardzo udany zakup - i cena atrakcyjna, i wózek z czystego domku, no i kolor śliczny; to teraz się pewnie przesyłki nie możesz doczekać?
ja sobie wczoraj zamówiłam 3 biustonosze miękkie do karmienia, bo jak poprzymierzałam te z 1 ciąży, to się okazały już teraz za ciasne;
wkładek odkąd urodziłam Ninkę używam codziennie (tak samo jak zrezygnowalam ze stringów, a tylko te kiedyś nosiłam), jakoś tak czyściej, higieniczniej się czuję (ale żeby nie było - nie mam problemów z nietrzymaniem moczu;-))
Aestima dobrze robisz - kładź się i poodpoczywaj, naładuj akumulatorki

moje skurcze o tyle mnie niepokoiły, że były bardzo bolesne i drętwiała mi skóra na potylicy - jakieś takie mrowienie się rozchodziło (a pamiętam to uczucie z 1 porodu);
Misialina bardzo udany zakup - i cena atrakcyjna, i wózek z czystego domku, no i kolor śliczny; to teraz się pewnie przesyłki nie możesz doczekać?
ja sobie wczoraj zamówiłam 3 biustonosze miękkie do karmienia, bo jak poprzymierzałam te z 1 ciąży, to się okazały już teraz za ciasne;
wkładek odkąd urodziłam Ninkę używam codziennie (tak samo jak zrezygnowalam ze stringów, a tylko te kiedyś nosiłam), jakoś tak czyściej, higieniczniej się czuję (ale żeby nie było - nie mam problemów z nietrzymaniem moczu;-))
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
Justys -co do śluzu -ja też wciaż wymieniam wkładki- wczoraj kupiłam od razu 3 paczki, bo byly w promocji a ja tego na tony zużywamTaki urok 3 trymestru
Misia- ale świetny kolorek wózeczka, b. podoba mi się furka Malwinki!)
ja kupuję w rossmanie pakowane po 100 szt discreet i jestem b.zadowolona.a ze zmianą to już nie mam siły...Odnośnie wkładek - największe "szaleństwo" było w pierwszym trymestrze - jako, że używam ich na codzień od wielu lat to jest to stała moja pozycja na liście zakupów.
mi też baaardzo się podoba,nawet kolor jest super.b.udany zakup.gratuluję

andariel ale stracha się najadałam. leżeć nie wstawać!
aestima ty też jak takie rzeczy wam się przydarzają
traschka ja też no comment