Aestima
Fanka BB :)
Ironia, jak to nie prać?? Z taką opinią to się jeszcze nie spotkałam
Przecież przy produkcji rózne osoby dotykają ubranek a takie co sie kupuje w tesco , smyku czy h&m to już w ogóle- wszyscy dotykają i nie wiem czy pracowałyście kiedyś na inwentaryzacji, bo ja jako nastolatka tak i wszystkie te ciuszki na ziemi kładliśmy jak liczyliśmy....Od tamtej pory nasze nowe ubrania tez przepieram przed ubraniem.
Co do sterylności- absolutnie w sterylności chować nie będę. i brudzic też niech się brudzi ile chce- brudne dzieci ,to szczęśliwe dzieci- ja też biegałam zawsze po podwórku umorusana, ale dopóki rąk nie umyłam , to nic do buzi nie wkładałam- taki nawyk miałam od zarania
No i u nas wszyscy mają zwierzęta- moi rodzice, dziadkowie, ciocia- tylko my nie , bo m. uczulony na koty a na psa nie ma póki co miejsca...

Co do sterylności- absolutnie w sterylności chować nie będę. i brudzic też niech się brudzi ile chce- brudne dzieci ,to szczęśliwe dzieci- ja też biegałam zawsze po podwórku umorusana, ale dopóki rąk nie umyłam , to nic do buzi nie wkładałam- taki nawyk miałam od zarania