traschka
Mama Marysi
mrsmoon ja tak nie przebieram w kolorach. Piorę osobni ciemne (granaty, czernie, szarości), białe i kolory pakuje razem do pralki. W życiu mi nic nie zafarbowało i nie wyobrażam sobie czekać na całą pralkę zielonych rzeczy bo mi się przez miesiąc nie uzbiera.
Kotka karminy suchą karmą Royal Canin i do tego codziennie rano dostaje jakąś mokrą saszetkę typu Gourmet.
ten sprzedawca był super, ja złożyłam zamówienie w czwartek wieczorem i w piątek rano zadzwonili do mnie, że mam przygotowaną paczkę (odbierałam osobiście bo to bliziutko). Polecam.
Aestima mrsmoon - wózka nie zamierzam prać, bez przesady
Przecież maleńswto nie będzie w nim leżeć nago bezpośrednio na materiale wózka tylko na jakimś kocyku. Zresztą nie może być wszystko sterylne
Ja chyba jakąś kiepską matką będę, olewam większość czyhających niebezpieczeństw z premedytacją więc może mnie nie nasladujcie
mysia przytulam, widzę że kiepski dziś nastrój u ciebie
Tak to bywa z naszymi facetami, że nie potrafią zrozumieć dla nas oczywistych rzeczy, nic na to nie poradzimy.
Kotka karminy suchą karmą Royal Canin i do tego codziennie rano dostaje jakąś mokrą saszetkę typu Gourmet.
ten sprzedawca był super, ja złożyłam zamówienie w czwartek wieczorem i w piątek rano zadzwonili do mnie, że mam przygotowaną paczkę (odbierałam osobiście bo to bliziutko). Polecam.
Aestima mrsmoon - wózka nie zamierzam prać, bez przesady
mysia przytulam, widzę że kiepski dziś nastrój u ciebie