reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
masakra dziewczyny wy macie mistrza w pisaniu ;-)
nie bedę na razie odpisywać każdej - musze sie rozkręcić od jutra ;-)

byłam ponad 2 godziny na dworze :-)spacerowałam, siedziałam na ławeczce i robiłam jajka - takie ozdoby wstążkowe, już na boże narodzenie robiłam bombki, potem wam pokaże.

Żyć nie umierać :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

już sobie wyobraziłam jak będę z wózeczkiem spacerować :biggrin2::biggrin2::biggrin2: i mi sie miło zrobiło.

jade na pogaduchy, kawke i lody :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: umówiłam sie z koleżanką i jej cudowną córeczka Jagódką :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
pa będę wieczorkiem

o matko!co za produkcja dziś - oszalałyście????
ja byłam na zakupach, dopiero wróciłam i obiad wciągnęłam, nadrobiłam Was z grubsza i zabieram się za sprzątanie, mąż w pracy a ktoś musi...od jutra do piątku mniej będę się udzielać ze względu na wizytację, o której wcześniej pisałam...a w weekend zobaczymy - chciałabym się gdzieś ruszyć jak pogoda dopisze:tak:

Hej jestem....relacja z wizyty na odp wątku...jurde jakoś tak dziwnie mnie rozbolał kręgosłup po tej wizycie że chyba bedę musiała klapnąc na chwilkę

Kurde...dziewczyny równo 10 lat temu tuliłam synka w ramionach, urodził się 15,20...jejku jak ten czas przeleciał...aż mi się łezka w oku zakręciła

reklama
Ej, co taka cisza? Pokłady serotoniny się skończyły?

Ja się żegnam na dziś, a jutro będę chwilę później bo jadę rano na badanka (krew, mocz). Miłego wieczorku:***

Do góry