reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Kochane, na chwilę oderwałam się od sprzątania,a i tak w ciemnej d... jestem...wszystko przez to moje przeziębienie. Gratuluję wszystkim udanych wizyt - Misia, Malwinka to już spora dziewczynka:tak:
Ja jutro mam o 10 usg, trzymajcie za nas kciuki - dziś jestem lekko zestresowana, bo mała jakoś mało się rusza i tylko w dole brzucha...mam nadzieję, że wszystko ok jest...odezwę się jakoś - obiecuję. Dobrze, że mam to usg bo bym chyba zwariowała i już na ip jechała... Jutro mężowi udało się cudem urlop wyżebrać i będziemy uskuteczniać malowanie pokoju małej - nareszcie:tak:
Tak więc do jutra brzuszki!!!

reklama
Hej kochane :)
Ja tradycyjnie wątek główny będę nadrabiać w weekend :)
Wpadłam się podzielić nowiną, że Jasio dostał się do przedszkola!!! Nawet nie wiecie jak mi się micha cieszy :):):)
W pracy urwanie głowy, ale zaraz pójdą bilanse i będzie spokój :) Poza tym jeszcze chwila i L4 :)
Ściskam mocno i pozdrawiam Was i Wasze brzuszki :)

ufff... i kolejny dzień w pracy minął. Jescze tylko 2,5 tygodnia i koniec dojazdów:) Ależ się cieszę!

nutria nasza dubeltówka dostała do łóżka "biedronkę" od córeczki, która okazała się być pajakiem:)))

Blusia ale fajnie z tym przedszkolem, gratuluję!

Dzisiaj chyba troszkę nadrobiłam sprzątanie bo troszkę sobie poleniuchowałam w tym temacie, pizza zjedzona a teraz odpoczywam.

no, wreszcie się ruszyła - leniwiec mały...ale dalej tylko w dole brzucha, w zupełnym dole...czym ona mnie tam tak szturcha???

Mnie też tak szturcha w dole brzucha, czasami czuję pod żebrem a czasami po bokach, dzisiaj np odwróciła się tak że przyciska mi jelitka i ciągle chce mi się siusiu a cały czas jest odwrócona główkowo:-).

Hej kochane :)
Ja tradycyjnie wątek główny będę nadrabiać w weekend :)
Wpadłam się podzielić nowiną, że Jasio dostał się do przedszkola!!! Nawet nie wiecie jak mi się micha cieszy :):):)
W pracy urwanie głowy, ale zaraz pójdą bilanse i będzie spokój :) Poza tym jeszcze chwila i L4 :)
Ściskam mocno i pozdrawiam Was i Wasze brzuszki :)

Gratuluje przynajmniej masz już to z głowy :-)

Życzę wszystkim miłego wieczorka!!
Do jutra

Ha...szafa zrobiona...teraz malowanie pokoju zostało...poniedzieli będę prała ciuszki i układała do szafy...już mi się morda śmieje

witam jestem mamą z września 2010:biggrin2:
mam do sprzedania leżaczek firmy fisher price rainforest-last tropikalny w stanie idealnym-jak nowym:tak:
cena do uzgodnienia
wiecej info na pw lub nr gg 9888564
zapraszam

mam również do zaoferowania super ciuszki dla dziewczynki znanych i renomowanych firm:tak:zapraszam
przepraszam ze wcinam sie w wątek ale moze któraś z mam będzie zainteresowana
Dobranoc

reklama
Zołza.. a jaką biedronkę dostała dubeltówka.. ?

nutria nasza dubeltówka dostała do łóżka "biedronkę" od córeczki, która okazała się być pajakiem:)))

Tak moja Emilka chciała się pochwalić co znalazła u siebie w pokoju, a ja o mało z łóżka nie spadłam jak zobaczyłam tego pająka....bleee.....nienawidzę:growl:

Wpadłam się pożegnać....do jutra:-)

Do góry