reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

oj dziewczyny przestańcie bo się zamknę w sobie:zawstydzona/y: Obiecuję ograniczyć moje zapędy postowe! Zresztą... teraz trwa Wielki Post więc swoimi postami chciałam się dopasować do sytuacji ;-)

reklama
no to ja będę spadać, muszę zacząć się powoli szykować do wyjścia bo tempo już nie to samo, a wychodzę dopiero 15:30 ;-) chyba nie uda mi się po powrocie do Was zaglądnąć więc życzę wszystkim miłego popołudnia i do juterka :-)

Ale dzisiejsza pogoda mnie pozytywnie nastraja, już zdążyłam posprzątać sypialnie, łazienkę, teraz idę ugotować makaronik do zupki pomidorowej a na późne popołudnie chyba sobie z M pizze zafundujemy...a co ;-), w końcu narazie można poszaleć, chociaż ciągnie mnie już do lodów z bitą śmietaną :-)
M zabrał się od rana za ocieplanie sufitu na strychu styropianem a potem pewnie pojedziemy po jakieś roletki do sypialni.

Misialina- też uwielbiam pranie wysuszone na balkonie, takiej świerzości "ala wiosna" nie da płyn do płukania :-),

AgatkaT- ja też latam jak szalona do WC w nocy, teraz też zaprzestaje pić ok 18 bo później w nocy to z 3 -4 razy muszę iść

Doris - zrobiłaś mi smaka na kalafiora w bułeczce do obiadku... mniam !!

Silva -miłego spacerku! Chyba że już zdążyłaś wrócić zanim skończyłam czytać :-D

Ja-zołza - nie koniecznie to hemoroidy jak cię nie bolą i nie pieką, ja też miałam czasami podobne plamienia i to nie były hemoroidy, jak się to będzie powtarzać to idź do lekarza

Doggi - podziwiam cię za 5 l!!!!!!! Ja to może maksymalnie z 1,5 L wypije w ciagu dnia licząc zupy :) wogóle nie chce mi się pić, czasami to wręcz się zmuszam zeby coś wypić, głównie herbatki owocowe, zielone i soki:tak: a i tak w nocy wstaje na siusiu hehe

Traschka - ja też jeszcze nie przestawiłam się na nowy czas, ale mam nadzieję że to w krótce się wyrówna

Katamisz - mnie mała też zaczyna budzić nad ranem jak leżę głównie na prawym, jak się obudzę to czuję jakby chciała mi wyboksować prawą stronę brzucha, troszkę się uspokaja jak położę się na brzuchu ... oczywiście tylko na chwilkę!! Po prostu chyba chce już powiedzieć "mama wstawaj i bujaj" :-D

Dubeltówka - może na Emilkę tak wiosna podziałała ;-)

reklama
oj dziewczyny przestańcie bo się zamknę w sobie:zawstydzona/y: Obiecuję ograniczyć moje zapędy postowe! Zresztą... teraz trwa Wielki Post więc swoimi postami chciałam się dopasować do sytuacji ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D cudne :-)

Ivonka - ale teraz piecze, więc to chyba to... :/ Mam gina za tydzień, wytrzymam...

Poczytam jeszcze chwilę i będę mykać - mężuś dziś nie idzie do dodatkowej roboty, czeka nas wspólne popołudnie! Juppi!!! :-D:-D:-D:happy2::-D:-D:-D

Do góry