reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Traschka dasz rade,a może wykombinuj kogoś do pomocy - co sie będziesz przemęczać

Cinamon witaj wśród nas - my tu tęskniłyśmy wszystkie :-)

Traschka jakie masaże? krocza?

Zołza, Tusen ja jestem tego samego zdania - tzn. dopóki wytrzyma to chciałabym, zeby był ale jak będzie miała dość to może wyjść, lecz jego obecność zawsze działa na mnie jak balsam - uspokajam sie i wyciszam

Ironia z tego muchozola to sie śmieje do teraz :-D:-D:-D
p.s. czekamy na fotki

mrsmoon zdrówka dużo

Traschka mój M. powiedział, że do przecinania pępowiny też nie startuje :-)

kochane, ja się żegnam na dziś - oczy mnie strasznie pieką, nie mogę już patrzeć w komputer...mam nadzieję, że jutro będę w stanie do Was zajrzeć. Miłego weekendu. I zdrowego:tak:

kati tak, chodziło mi o masaż krocza. A jeśli chodzi o koncert to nie za bardzo ma mi kto pomóc. Jak mam komuś tłumaczyć od początku co i jak to chyba wolę już to sama zrobić:)

kati tak, chodziło mi o masaż krocza. A jeśli chodzi o koncert to nie za bardzo ma mi kto pomóc. Jak mam komuś tłumaczyć od początku co i jak to chyba wolę już to sama zrobić:)

:-) Zosia-samosia ;-) a raczej Trasia-samosia :-D

A skąd wiesz, jak wykonywać ten masaż? Jest gdzieś jakiś instruktaż?

kati jeszcze nie zaczęłam hehe:) Póki co kupiłam oliwkę... i jakoś chyba wolę sama go wykonać. Wolę nie opowiadać mężowi do czego to ma służyć i czemu zapobiega:)))

Zołza instrukcji jest sporo w necie. My mieliśmy też o tym wykład dla chętnych w szkole rodzenia i dostaliśmy materiały na ten temat.

reklama
jeszcze jedna rzecz mi się ze szkoły rodzenia przypomniała: jak mija termin porodu, to czasem pomagają przytulańce z mężem, bo nasienie zawiera prostaglandyny. Ale o wszystkie wiemy. A co robią na wywołanie porodu w szpitalu? Smarują szyjkę żelem, który też zawiera prostaglandyny, ale z nasienia ŁOSIA!!!! osobiście wolę z mężem się poprzytulać;-)

Jak sobie pomyśle jak mi się już nie chce z mężem ,to chyba raz z łosiem mogę sie zbliżyć;-)Tylko coby mężowi rogi nie wyrosły:-)

Do góry