reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

dziewczyny jak włączyć ten filmik i go znaleźć o tych ruchach dziecka w brzuchu co Misialina dzis chyba wstawiała bo w jej linku to już nie działa? a chciałam mężowi pokazać

reklama
ja tylko na moment :) zmykam robić mężowi kanapki do pracy i o 21 chcemy zabrać się za oglądanie jakiegoś filmu na laptopku :D wieczór filmowy się szykuje ;) Obiecuję, że doczytam jutro, sprawozdanie z wizyty jest na odpowiedniej stronie :)

Dobranoc pchły na noc ;)

Witajcie wieczornie!
My po kolejnej sesji w szkole rodzenia. Dziś zwiedzaliśmy porodówkę! Ogólnie wrażenia całkiem fajne, myślałam że będzie gorzej. Pewniej się poczułąm widząc te wszystkie sale, sprzęty i wiedząc dokłądnie co do czego służy, jakie nam zrobią badania (i czym:), gdzie po kolei iść. Potem oglądaliśmy piękny film o porodach. Oczywiście przy pierwszej scenie z czerwoniutkim noworodkiem na brzuszku, jeszcze z nieprzeciętą pępowiną, od razu się poryczałam.
Obejrzałam You can dance, a teraz leci Klątwa 2, będzie się można pośmiać:)))

kati ja wkleiłam ten sam link wczoraj w wątku o ruchach naszych maluszków. Będzie ci łatwiej tam znaleźć.

justynka eee.... niezła historia z tą znajomą. Pozostawię to bez komentarza...

hello:)
dziewczyny mam wiadomosc od zolzy, ktora miala wam z kolei przekazac wiadomosc od Cinamon.....obie brzuchatki nie maja neta, cinamon jest u meza do konca tyg i wszystkie gorąco pozdrawia a zolzik przesyła buziaki

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewuszki. Witam się dziś obolało... chyba spałam na prawym boku i Mały musiał mi się wkulać pod żebra...OMG...czuję się jakby mnie ktoś pobił :confused2:

zapomnialam napisac....buleczki misialiny pieklam juz drugi raz.....sa boskie choc mu je jemy z dzemem bo takie bardziej lubimy, a co najwazniejsze malo przy tym roboty i proste to jak drut:)

reklama
Witajcie
miałam paskudną noc, nie dość, że nie mogłam zasnąć, to ciągle mnie zgaga męczyła i jak sie kładłam to wszystko z żołądka podchodziło mi do gardła...
Siedziałam w łóżku 2 godziny z dużą ilością poduszek za plecami tak do 2 w nocy potem zasnęłam i znów pobudka o 4 na siku i tak jeszcze dwa razy. Wstałam o 7 bo już nie mogłam spać i chciałam włączyć kompa, żeby myśli czymś zająć a tu internetu brak!!!!!!!!

Myślałam że sie wścieknę :wściekła/y:

teraz już ochłonęłam i mam nadzieję że poczytam lepsze wieści od was

edit:
traschka, tusen -wielkie dzieki znalazłam to wczoraj o pokazałam mężowi o dziwo nie przeraził sie powiedział: "WOW!!! mam nadzieję, że nasz synuś Cie tak męczył nie bedzie " :-)

Ostatnia edycja:
Do góry