reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej Brzucholki Kochane! Właśnie wstałam...nawet nocka przespana...słoneczko świeci więc i humor będzie lepszy...wczoraj byliśmy u znajomych i z koleżanka dzisiaj protestujemy i nie gotujemy....nasi męzowie obiecali nam że zabierają nas na wspólny obiad...zobaczymy...
Doris....proszę mi się tu nie przejmować wagą...ja już też to mam w nosie...będę się martwić po porodzie
A co do lodów...mogłabym je też jeść i jeść w niesamowitych ilościach...jakieś lodowe maniaczki jesteśmy

Misialina ale masz dobrze...
moj chlop w pracy dzis caly dzien :sorry2:
Ale za to sloneczko wychodzi u nas, moze bedzie ladnie na dworku i sie na spacer wybiore z dzieckiem i psem ;-)

Cześć dziewczynki
My też już nie śpimy.Noc w miarę przespana.Po 4 obudził mnie mój Igor bo go ząbek bolał-ma spuchnięte dziąsełko :-( A niedawno tego ząbka miał robionego u dentysty.Mała całą noc o dziwo przespała a nad ranem tylko parę kuksańców sprzedała mamie.Mam nadzieję ,że w ciągu dnia się rozkręci!

misialina co do lodów to ja zawsze byłam maniaczką ale w ciąży szczególnie je uwielbiam.Średnio co drugi dzień muszę porcję zjeść!!Widzę ,że nie tylko ja taka maniaczka lodowa :-D

Miłego i słonecznego dnia brzuszki :* U mnie też zapowiada się piękny i słoneczny.

Dzień dobry:)

Ja dziś tylko na chwilkę, bo o 12 jedziemy do brata ciotecznego mojego M. Mają dwumiesięcznego Stasia i już nie mogę się doczekać jak go utulę:)

Saffi - heeeej, właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz:)
Misia - fajnie, że humorek dopisuje i nocka łądnie przespana!

Hej Larvunia pracusiu!
Hej Cinamon:)

O i Katamisz wstała - hej hej:)

co do lodów to ja zawsze byłam maniaczką ale w ciąży szczególnie je uwielbiam.Średnio co drugi dzień muszę porcję zjeść!!Widzę ,że nie tylko ja taka maniaczka lodowa :-D

Ja od 2 tygodni lody jem codziennie :zawstydzona/y: mam na nie totalną fazę:) A dziś dla odmiany zaliczę te z Maca, z podwójną polewą, pół na pół karmel + czekolada :p

Silvia dlaczego pracusiu ;-)
Ha! a ja juz na dzis mam plany, zgadalam sie z kolezanka na spacer po jeziorku ;-) a co tam :-p
Wam tez zycze milego dzionka!!!!! piekna pogoda korzystajcie!;-)

reklama
cześc Brzuchatki!
Witam się i ja w poranek niedzielny.
Mój maż też do pracy pojechał na 6 wiec cały dzień go nie bedzie :-(.
Zastanawiam się co robić bo w Szczecinie szaro i brzydko i tylko 5 stopni :-(. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi!!!
Misialina Tobie też dziekuję za pocieszenie :-).
Wszystkim wam zyczę udanej niedzieli!

Do góry