Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Katamisz...cellulit u mnie też, ale to przez wodę zatrzymaną w organizmie. Miałam tak jak stosowałam plastry antykoncepcyjne, jak odkleiłam po jakimś czasie zmniejszył się bardzo :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaga, już wiem odnośnie pasa w espace... Bierze się pas z 3 rzędu i przekłada przez taką gumkę na górze oparcia środkowego siedzenia z drugiego rzędu (mam nadzieję, że w miarę jasno napisałam )dopytaj kochana bo z tego co ogladałam to własnie pas był biodrowy, wiec Twoja odpowiedz bedzie bardzo pomocna
Nie, nie tylko, ale często czuję własnie te "prądy", więc wiem, ze tam na samym dole ma główkę lub pupkę.. (obecnie pupkę )Izabela34 pisze:Zebrra a Ciebie Bartuś jak kopie, to czujesz go tylko na dole?
Dziękuję Kupiliśmy go, bo trafiła się okazja, od dobrego znajomego, który zresztą zaręczył, że gdyby pojawiły się z nim jakieś problemy, to za darmo go naprawi... Na szczęście wszystko jest ok (póki co)Doris:-) pisze:No ja właśnie myślałam o takim roczniku jak Ty masz. I jest bardzo ładny!!!
I tu masz 100% racji! Moja mama strasznie chciałaby kontrolować moje życie. Na pewnym etapie bardzo mi pomagała (wtedy finansowo), teraz też pomaga (w opiece nad Jasiem, kiedy ja jeżdżę po lekarzach), ale zawsze tą swoją pomoc wypomina. Ja oczywiście jestem wdzięczna i zawsze będę, ale nie lubię, kiedy ktoś mnie do tej wdzięczności przymusza... A już najgorsze jest to, że opowiada o wszystkim każdej napotkanej osobie (np. sąsiadkom z osiedla, które zna tylko z widzenia).. ech.. wiem, ze jej nie zmienię, ale męczy mnie to strasznie...AGATA R pisze:Iza ale tak mi teraz przyszło do głowy, zobacz dzięki temu ze możemy liczyć na siebie i mężów to mamy ten luksus ze nie musimy nikomu być wdzięczni.
Dzięki Powiem Ci szczerze, że też mieliśmy dylemat czy 5-cio czy 7-mio osobowy, ale stwierdziliśmy, że nawet w combi będzie nam się ciężko spakować w tyle osób... Olaf bardzo chciała passata combi, mnie się bardzo podoba, ale stawiam jednak na komfort...nutria pisze:zebra - zazdroszczę samochodu...
I tu masz 100% racji! Moja mama strasznie chciałaby kontrolować moje życie. Na pewnym etapie bardzo mi pomagała (wtedy finansowo), teraz też pomaga (w opiece nad Jasiem, kiedy ja jeżdżę po lekarzach), ale zawsze tą swoją pomoc wypomina. Ja oczywiście jestem wdzięczna i zawsze będę, ale nie lubię, kiedy ktoś mnie do tej wdzięczności przymusza... A już najgorsze jest to, że opowiada o wszystkim każdej napotkanej osobie (np. sąsiadkom z osiedla, które zna tylko z widzenia).. ech.. wiem, ze jej nie zmienię, ale męczy mnie to strasznie...
Agata, ja jestem w kontakcie z Setaną, a o Ironię też pytałam wczoraj...
Zolza futra pozwoliłam sobie nawet wymiziać, tylko Taya coś mało zainteresowana była
Pozdrów Setanę, jeśli możesz... I jej futra ;-) Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku...