reklama
traschka
Mama Marysi
no, wreszcie w domku! Muszę wam powiedzieć, że nie doceniłam mojego M. Co prawda na taki romantyzm jak na męża naszej Agaty go nie stać (to nie ten charakter ale... przed chwilą wróciłam do domku a tu własnoręcznie przygotowana pizza i deserek lodowy z polewą czekoladową z okazji dzisiejszego USG Ale mi miło! Jeszcze gdzieś tam się kręci po kuchni, zaraz zaczynamy kolację, zatem nie doczytam na razie co tam u was.
Aestima
Fanka BB :)
hehe, Cinamon, tylko tam jeszcze jestem w stanie Was nadrobić. Chociaż podczytać to jeszcze daje radę , ale na odpisanie ostatnio mi już czasu braknie- nie to co kiedyś W tygodniu magisterka i wicie gniazda (włączył mi się ten syndrom po szpitalu- za wszelką cenę chcę mieć już wszystko gotowe) a w weekend dodatkowe studium... i tak to wygląda, ale obiecuję się poprawić
zebrra
Potrójna mama :)
Niestety dopiero za 6 tygodni - 14/04... W 30 tygodniu.Zebrra - za ile będzie kolejne usg? Bo rozumiem, że przez te nerki masz wszelkie wskazania aby to monitorować?! Wiem, że to nie łatwe, ale postaraj się tym nie martwić. Jeśli powiększyły się minimalnie, to na kolejnym badaniu znowu mogą być wyrównane! Na pewno wszystko będzie dobrze!
Iza, ja również trzymam kciuki za Was! Mam nadzieję, że uda Wam się przenieść Igora. Za dużo ten mały człowiek musiał znieść..Ja jutro pewnie się dowiem, czy mam jakieś szanse albo co zrobić, żeby je mieć. Chcę iść tym śladem, który mi wskazałaś. Powiedziałam o tym R i on też jest za tym, aby Igor mógł chodzić do takiej właśnie klasy. Niestety przepis goni przepis, nie zawsze idąc w parze z rozsądkiem i dobrem dla dziecka.... Trzymam kciuki, aby udało Ci się otrzymać to orzeczenie.
Wiem, wiem, dziękujęzebrra - 700g to już kawał dziecka! fajnie. Trzymam kciuki za nerki. Mam nadzieję, że na następnym usg znów się wyrównają. i będzie ok.
wiem, ze to szlagier - ale wiesz... od martwienia się to nic lepiej tym nerkom nie będzie.. &*&&&
Dziękujęzeberrko napewno wszystko będzie dobrze poza tym ja tym usg tak wierzę na 90 %, a niesądze że wszyscy lekarze są geniuszami, dzidzi ma jeszcze czas na to żeby wszystko mu się unormowało trzymam kciuki za to żeby było wszystko ok!!!
Mam nadzieję, dziękiZebrra - wszystko będzie dobrze!!! Jak kiedyś gdzieś czytałam, że taka róznica wychodzi czasami jak dzieciątko nie do końca się załatwi, i ja w to wierzę, tym bardziej, że na ostatniej wizycie bylo dobrze. najważniejsze, że Bartuś zdrowo rośnie i już spory chłopczyk!!!!
Ja też - dziękiZebrra...synus rośnie a wierzę w to że nereczki się unormują
DziękiZebrra, napewno wszystko do porodu się unormuje jest jeszcze czas
Ostatnia edycja:
katamisz
Fanka BB :)
Cześć kochane
Ja też jakoś pomalutku nadrobiłam to co od rana naskrobałyście.Przede wszystkim nie jestem w stanie się ogarnąć i skupić aby Wam wszystkim odpisać i za to od razu przepraszam :-(
zebrra najważniejsze ,że synek rośnie jak na drożdżach.Najlepiej zaczekać na spokojnie do kolejnego usg i nie martwić się na zapas...Wiem łatwo się mówi.Ale musisz być silna dla Bartusia i dla niego nie myśleć o głupotkach.Trzymamy kciuki za Was :* &&&
traschka super miłą niespodziankę Ci zrobił Twój M.A tak na marginesie gratuluję kochana prawie kilogramowego szczęścia :*
Idę nadrabiać inne wątki
Ja też jakoś pomalutku nadrobiłam to co od rana naskrobałyście.Przede wszystkim nie jestem w stanie się ogarnąć i skupić aby Wam wszystkim odpisać i za to od razu przepraszam :-(
zebrra najważniejsze ,że synek rośnie jak na drożdżach.Najlepiej zaczekać na spokojnie do kolejnego usg i nie martwić się na zapas...Wiem łatwo się mówi.Ale musisz być silna dla Bartusia i dla niego nie myśleć o głupotkach.Trzymamy kciuki za Was :* &&&
traschka super miłą niespodziankę Ci zrobił Twój M.A tak na marginesie gratuluję kochana prawie kilogramowego szczęścia :*
Idę nadrabiać inne wątki
zołza obydwa dla mojego M. bomba ja jeszcze nie widziałam dopiero sie rozkręcam - ale mamy już oba w HD :-)
cinamon ciasto wyszło super Ivona Snickers rewelka mój mały sie rozkopał na całego
traschka takiego pomysłu meża też zazdroszczę a może reszta mężów też się zmobilizuje
cinamon ciasto wyszło super Ivona Snickers rewelka mój mały sie rozkopał na całego
traschka takiego pomysłu meża też zazdroszczę a może reszta mężów też się zmobilizuje
reklama