dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Jak tylko doczytałam zdanie do końca, już byłam w kuchni i tarkowałam ziemniaki, a teraz delektuję się placuszkami:-)a mi wpadła do głowy myśl zrobię placki ziemniaczane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tylko doczytałam zdanie do końca, już byłam w kuchni i tarkowałam ziemniaki, a teraz delektuję się placuszkami:-)a mi wpadła do głowy myśl zrobię placki ziemniaczane
Dziewczyny pozwólcie, że USG opisze tutaj, wątek wizytowy mam nie nadrobiony od powrotu...
No więc tak... Na ostatnim USG nerki były wyrównane i wszystko było ok, teraz znowu jest powiększenie.. Niby babka mówiła, że nie jest źle, ale wiecie, ze i tak będę się martwić... Wszystkie pozostałe parametry w normie. Waga ok. 700g
Hej mamusie, melduje się popołudniowo, żebyście wiedziały, że duchem z Wami jestem, ale ciałem jakoś nie mogę... nie mam dziś fazy na pogaduchy... a jeszcze głupia jestem, bo obejrzałam "Czarnego łabędzia", ale nie przeczytałam wcześniej o czym to - słyszałam tylko o nominacji do Oscara i świetnej roli Natalie Portman. A to się okazało, że to niezła rzeźnia psychologiczna. Chora ambicja, obłęd, schizofrenia, samodestrucja - no wprost idealna mieszanka na mój średni nastrój. W ciąży nie polecam
Całuję Was mocno i jutro może skuszę się na dłuższe rozmowy Papaa
Co do filmów mamy ostatnio fazę na Edwarda Nortona :-)
Ostatnio widzieliśmy "Stone", a kilka dni temu "Malowany Welon", to nie są łatwe filmy raczej dramaty ale ja go uwielbiam :-) a już zwłaszcza za rolę w filmie "Iluzjonista":-):-):-)