reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzięki traschka.spróbuję go jutro zmolestować.Może jak go nastraszę tą Waszą historią która skończyła się na stole może coś do niego dotrze!!
Ehh Ci faceci...gorzej jak dzieci.Ja myślę ,że to po prostu strach i tyle.

reklama
KATAMISZ mąż musi koniecznie iść do chirurga na zdjęcie paznokcie z wyczyszczeniem rany; bo zapewne wał paznokciowy już zropial. Ostrzykna mężowi palucha i nic nie będzie bolało. Moze spróbujcie na ostry dyżur? A póki co to najlepiej moczyc w Riwanolu, nie ma na to skutecznego lekarstwa.

agatko dzięki.
Obydwie to wiemy ,że musi iść.Niestety on sam chyba nieświadomy tego...tyle razu mu to tłumaczyłam.No jak dziecku!!I nic dalej na siłę szuka farmakologicznej cud mikstury.Ehh.Dzięki dziewczyny:*

Ja uciekam a wam życzę miłych snów:*do jutra

Katamisz - mam nadzieję, że mąż pójdzie do lekarza... z chłopami to często gorzej niż z dziećmi....

Ja też już ziewam, a jutro z rana wracają obowiązki... Dobrej nocki brzuchatki :*

Jejku, jak już nadrobiłam jeden wątek to na innym spore zaległości ;)
Na dziś się żegnam. Spokojnej nocki Mamuśki :)

ja tez mowie dobrej nocki kochane :tak:
jutro mniej mnie bedzie, albo i wogole, mam pare spraw na miescie do pozalatwiania i mlodego nawet do przedszkola nie puszczam...
3majcie sie cieplutko!

dzien dobry......z poniedzialku, oby ten nowy tydzien przyniosl nam duzo usmiechu:) w koncu konczy sie luty i coraz blizej do spotkania z naszymi maluszkami:)
zebra &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katamisz wspoczuje, skop mezowi tylek albo zaszantazuj go np ...wiesz czym, ze dopoki nie pojdzie do lekarza to nici z przytulaskow:) moze zadziala, jakos musisz go zmusic:) powodzenia

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Dziewczynki :-)

Zebrra, kciukasy!

Katamisz, za rozsądek Twojego męża również kciuki!

Och, jaki ja miałam wczoraj fajny dzień... Byczyliśmy się z mężem, oglądaliśmy filmy, tylko na spacer z psem wyszliśmy, nawet obiadu nie robiłam - zamówiliśmy sobie pizzę :-) Szkoda, że już poniedziałek...

reklama
Do góry