reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
oj faworki też super Dagamit byłabym bardzo wdzięczna!
Dubeltówka I Zolza wstawcie koniecznie przepisy! Zawsze chciałam pączki sama zrobić ale odwagi mi brak.Ale strasznie boje się pilnowania że się ciasto przepiecze w piekarniku a przy pączkach czy faworkach to nie ma takiego problemu

hej brzuszki!

widzę dziś macie pracowity poranek... i Z WASZEJ WINY i ja idę do kuchni robić muffinki :)

a zołza jak Ci ciacho jogurtowe wyjdzie to też proszę wrzuć przepis, bo chodzi za mną od jakiegoś czasu, a sama nigdy jeszcze nie robiłam, przepisów wygooglałam mnóstwo, ale skąd ja mam niby wiedzieć, który najlepszy ;)

No i miłej sobotki wszystkim życzę :)

Faworki wrzuciłam na wątek kulinarny - polecam, sprawdzone własnoręcznie! A ja na pewno skorzystam z Waszych przepisów na pączki! :-D

Kasiawilde, pachnie pięknie, ale czy dobre - będę wiedziała wieczorem ;-) I jak coś, wrzucę przepis w poniedziałek :-)

Dagamit, już widziałam - ale mi narobiłaś ochoty... CHolerka, ale będę grubaskiem! ;-) Bo zamierzam wcielać w życie te przepisy... Mmmmmniam! :-)

A my dzisiaj idziemy na kinderbal dwulatka i liczę na tort bo aż mnie ściska na myśl o bitej śmietanie:)))To u mnie już jakiś nałóg. A faworki też chętnie ściągnę od was bo nigdy mi nie wychodzą.

dobra zaczynam od faworków bo akurat składniki mam wszystkie. Poza wódką lub spirytusem. Rodziców nie ma a oni mają na pewno w barku .Chyba nie zauważą jak im podwędzę trochę

Antar, my często robimy sobie banany z bitą śmietaną, rodzynkami [tudzież innymi suszonymi owocami] i polewą [ja toffi, mój mąż czekoladową]. Chyba nigdy nam się ten zestaw nie znudzi :-) Ale dawno nie jedliśmy, trzeba będzie dziś to nadrobić :-)

Cinamon, he he, nie sądzę, żeby zauważyli taka ilość. A właśnie, dlaczego w faworkach musi być alkohol??

reklama
Zołza, Cinamon, jak zrobicie faworki, to koniecznie powiedzcie, czy wyszły - bo za ten przepis gwarantuję własną głową, przetestowałam wielokrotnie :-) Jak nie wyjdą, to przyjmę wszelką krytykę :-D
Zołza nie utyjesz więcej, niż po pączkach :-D, a alkohol uniemożliwia wchłanianie oleju, w którym się smażą

Do góry