reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Po prostu nie daj się zrobić, jeśli będą chcieli kasę, Cinamonku. Jeśli będą chcieli dać kasę, a nie wziąć, to można z nimi pogadać ;-)

reklama
Dziewczynki to może faktycznie pojadę z młodym. On uwielbia jak się go fotografuję mimo że nigdy nie stoi w miejscu więcej niż 3 sekundy to przy robieniu zdjęć mam zawsze uśmiech pełną gębą, stoi spokojnie aż mu kilka zdjęć zrobię i uważnie słucha co do niego mówię i wykonuje moje polecenia
Silva a mnie się twoja facjata podobała!

Dziewczynki to może faktycznie pojadę z młodym. On uwielbia jak się go fotografuję mimo że nigdy nie stoi w miejscu więcej niż 3 sekundy to przy robieniu zdjęć mam zawsze uśmiech pełną gębą, stoi spokojnie aż mu kilka zdjęć zrobię i uważnie słucha co do niego mówię i wykonuje moje polecenia
Silva a mnie się twoja facjata podobała!

hihih dzięki:) A co do Jasiulka - to ja uważam, że iść musisz, nie masz nic do stracenia... A skoro to taki urodzony model, to może coś z tego będzie:) A jak nie to przecież nie będziesz płakać:)

hihih dzięki:) A co do Jasiulka - to ja uważam, że iść musisz, nie masz nic do stracenia... A skoro to taki urodzony model, to może coś z tego będzie:) A jak nie to przecież nie będziesz płakać:)

Płaczu już dość.! będzie to fajna przygoda dla nas i możliwość wyrwania się z domu i oderwania od codzienności .
Uwielbiam kotki najbardziej na świecie ! A jak się nazywa twój?

cinamon jedź a może akurat będzie sie mu podobało, oderwiecie się troche od smutków a i mozecie przy tym zarobić... wszystkiego ci życzę z całego serca :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Jol - gratuluję obrony :-) Ja sklerotyczka, dzisiaj znowu zapomniałam kupić picolo, ale jak mi powiesz, że umawiamy się na jutrzejszy wieczór na oblewanie Twoje obrony, to do jutrzejszego wieczora picolo będzie w domu :-) Czekam na wieści od Ramari.
Zołza - oj gdyby ciocia Zołza potrafiła zdziałać cuda, żeby pobrać krew i tego nie odczuć, to bym Cię Kochana szczerze wyściskała. W gabinecie były dwie pielęgniarki po czym nie wiem skąd i kiedy znalazła się trzecia.... Przyszła zagadać do Igora pewnie po tym, jak go było słychać z daleka... :-(
Cinamon - świetnie masz z tym ogródkiem :-) Igor też miał zawsze fajne fotki czy to ze żłobka czy przedszkola. Poproszę M wolną chwilą żeby pare zeskanował, to wrzucę gdzie trzeba :-) Takie pozowanie to dla dziecka fajna zabawa, więc jak synek lubi, to pojedź na te zdjęcia :-)

Widziałam, że większość z Was serwowała dzisiaj pomidorówkę :-) M ugotował wczoraj zupkę jarzynową więc i dzisiaj ją jedliśmy. Rano przez to pobieranie krwi, nie zdążyłam zjeść śniadania, więc przed zakupami mąż mnie zaciągnął na kanapkę grillowaną :-) Dzisiaj rano siostra męża napisała smska, że jest już po operacji.... Trochę odetchnęliśmy - czekała na operację 4 dni od wypadku - masakra!

reklama
cinamon jedź a może akurat będzie sie mu podobało, oderwiecie się troche od smutków a i mozecie przy tym zarobić... wszystkiego ci życzę z całego serca :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Baaardzo dziękuję!

Iza wklej zdjęcia koniecznie. Uwielbiam zdjęcia oglądać.
W zeszłym roku Jasiek posiał buraki i ogólnie dużo czasu spędził przy warzywkach. Nie myślałam że dziecku może się coś takiego spodobać a jednak!

Silva Julian to fajne imię. Chciałam tak dziecko nazwać gdyby okazało się chłopcem :)

A co u Zebry????

Ostatnia edycja:
Do góry