reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja już tylko spagetti dziś zdążę zrobic. Pomidorówkę w ciąży uwielbiam a tak poza tym to nie jadam

a ja nie mam co jeść i gotować mi się nie chce :-(

miało być jajo, ale się skończyły ... zrobię sobie dzień dziecka i bułeczkę na obiad ;-)

chyba, że ktoś się zlituje i coś mi podeśle :-):-):-)

A ja własnie wcinam ryż zapieczony z jabłuszkami, jogurtem naturalnym i kakaem. Lata tego nie jadłam. Coś ostatnio mnie nachodzą smaki z dzieciństwa;))
a za 3 godziny... wizyta- zobaczę swojego Szkrabka kochanego:)

ja się zdecydowałam na ogórkową, ale nie wiem co na drugie...
...może naleśniki na słodko, hmmm mam mrożone truskawki i jagody jeszcze... ale co z tego wymyślić macie jakiś pomysł?

A ja własnie wcinam ryż zapieczony z jabłuszkami, jogurtem naturalnym i kakaem. Lata tego nie jadłam. Coś ostatnio mnie nachodzą smaki z dzieciństwa;))
a za 3 godziny... wizyta- zobaczę swojego Szkrabka kochanego:)

Trzymam kciuki za wizytę!!!
Ja mam dopiero 4 marca usg połówkowe i już nie moge się doczekać!Może wreszcie poznam płeć?

ja się zdecydowałam na ogórkową, ale nie wiem co na drugie...
...może naleśniki na słodko, hmmm mam mrożone truskawki i jagody jeszcze... ale co z tego wymyślić macie jakiś pomysł?

ja ostatnio też szalałam za jagodami. Robiłam naleśniki 3 razy w tygodniu do tego jagody ze słoiczka i śmietanka.Ale już mi przeszło

reklama
Melduję, że przeczytałam, ale już zapomniałam, co chciałam odpisać której, chyba od jutra zacznę na kartce notować ;)

Na śniadanko były paróweczki z ketchupem i chlebuś z masełkiem, do tego kaw z dużą ilością mleka. Na obiad robię barszcz czerwony, muszę tę moją hemoglobinę podbić :)

Wczoraj troszkę mnie oko zabolało, jak wycierałam twarz po myciu, a dzisiaj rano pojawiła się malutka kulka. Nie boli, ale rośnie. Podejrzewam, że odezwała się moja stara gradówka. Nie wiem teraz co z tym zrobić, czy iść do lekarza, czy tylko domowymi sposobami leczyć. Nawet gdybym chciała, to nawet nie wiem, gdzie tu okulisty szukać :szok:

Do góry