Cinamon - tulę Cię moja droga i wierzę, że stostunki z rodzicami się polepszą. Szkoda tylko, że padło tyle niepotrzebnych słów oraz ucierpiało Twoje dziecko. Twoja mama sama przecież kiedyś miała małe dzieci w domu, powinna pamiętać, że to złote skarby, że gdzieś coś mogą rozlać, coś pobrudzić... to tylko przedmioty... Popieram pomysł Aestimy - jeśli masz możliwość odwiedzić siostrę i u niej trochę pogościć, to na pewno dasz czas obu stronom by ochłonąć i przemyśleć to niemiłe zdarzenie. Trzymam kciuki aby się wszystko pozytywnie ułożyło.
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Cześć Brzuszki
Tyle się napisałam i wszystko się skasowało...więc jeszcze raz.
Witam się z wami dziś tak późno...w domu remontu ciąg dalszy, przyjechały części do szaf pod zabudowę, była także w Black Red White oraz w Realu gdzie są od dziś promocje na artykuły niemowlęce i ciążowe. Kupiłam mega dwupack pieluszek Pampers 2x94 Szt za 84 zł, śliczne skarpeteczki, bodziaki, czapeczkę i jedną piżamkę kopertową do karmienia i jedną koszulkę ciążową tez kopertową. Polecam więc wycieczkę do Reala :-) a ja lecę poczytać co popisałyście od rana :-)
gazetka promocyjna Reala
http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/
Tyle się napisałam i wszystko się skasowało...więc jeszcze raz.
Witam się z wami dziś tak późno...w domu remontu ciąg dalszy, przyjechały części do szaf pod zabudowę, była także w Black Red White oraz w Realu gdzie są od dziś promocje na artykuły niemowlęce i ciążowe. Kupiłam mega dwupack pieluszek Pampers 2x94 Szt za 84 zł, śliczne skarpeteczki, bodziaki, czapeczkę i jedną piżamkę kopertową do karmienia i jedną koszulkę ciążową tez kopertową. Polecam więc wycieczkę do Reala :-) a ja lecę poczytać co popisałyście od rana :-)
gazetka promocyjna Reala
http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/
Ostatnia edycja:
zebrra
Potrójna mama :)
To taka metoda fizjoterapeutyczna polegająca na naklejaniu specjalnych plastrów w określonych miejscach. Pomagają w wielu schorzeniach, między innymi w leczeniu bólu. No i jest to dozwolone w ciąży... Plastry można kupić na allegro, z tym, ze najpierw trzeba wiedzieć jaki kolor, bo kazdy służy czemuś innemu - kolor ustala przeszkolony fizjoterapeuta.haha pisałam go ponad godzinę)) A co do tapingu... gdzie to można kupić i na co działa? To jest ogólnie przeciwbólowe? Strasznie mnie tym zaciekawiłaś... wyobrażam sobie coś na kształt plastrów rozgrzewających, które zawsze baaardzo mi pomagały. Niestety teraz odpadają.
Kinesio Taping - możliwości zastosowania (u kobiet w ciąży, sport, rehabilitacja, fizjoterapia)
IREHA - rehabilitacja, fizjoterapia, szkolenia, kursy, ortopedia
Zastosowanie metody Kinesiology Taping w redukcji bólów kompleksu lędźwiowo krzyżowego u kobiet w czasie ciąży i profilaktyce nawałów mlecznych
Taping Prenatalny i PostPrenatalny
Cinamon współczuję, zarówno tego że pokłóciłas się z mamą, jak i tego, ze musicie razem mieszkać. Myślę, że to niezdrowe, ale życie pisze nam rózne scenariusze... Skoro do tej pory Wasze stosunki były super, to chyba da sie to naprawić, co? W każdym razie trzymam kciuki, żeby poukładało się po Twojej myśli. Ciężko mi coś radzić w sprawie relacji matka-córka, czy też córka-matka, ponieważ moje relacje z mamą są dalekie od ideału. Wiele się na to złozyło, ale bardzo pomogły mi spotkania z psychologiem oraz przeczytanie książek:
1. Toksyczni rodzice - wiem brzmi groźnie i okrutnie, ale uważam, ze warto przeczytać
2. Mamo, to moje życie (Henry Cloud) - bardzo, bardzo polecam...
Ja jeszcze wiele musze się nauczyć, żeby moje relacje z córką były w przyszłości łatwiejsze...
Trzymam za Ciebie kciuki bez względu na to, czy zdecydujesz się zostać w rodzinnym domu, czy też się wyprowadzić...
Dziewczyny jestem załamana...
Olaf miał wypadek w pracy, ma coś poważnego z kolanem, pojechał teraz do szpitala ortopedycznego... Martwię się o niego i boję...
Chyba jakies fatum nad nami zawisło...
zebrra
Potrójna mama :)
Dziękuję Kochana, Jasio wczoraj miał kontrolę, jest lepiej, ale do pełni zdrowia pewnie jeszcze trochę będzie dochodził. W każdym razie obturacji nie ma. Inhalacje jeszcze ok 1,5 tygodnia.Zebrra - a jak Jaś się czuje? Udało się wyleczyć już płucka? Życzę Wam dużo zdrówka.
justynka ja też średnio wymieniam wkładkę nawet od 3-4 razy dziennie czasem.Czasem jest wydzielina b.wodnista a czasem lepka.Myślę ,że każda z nas powie Ci to samo, jesteśmy już w takim okresie ,że jest to normalne.No ale tak czy siak warto zapytać lekarza przy kolejnej wizycie :-)
silva ból na razie jest minimalny.Mam nadzieję ,że wczorajszy ból to było apogeum i odpuści mi troszkę.Tak myślałam ,że jak się poprawi po nocy to daruję sobie lekarza a jakby było gorzej to na pewno udałabym się na IP.
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za troskę i porady :*Wiem ,że zawsze można na Was liczyć!!
katamisz, ja tak miałam przez 2 czy 3 dni, podejrzewam że kolka nerkowa, ale lekarka na ip powiedziała, że mała może mi na jakis nerw uciskać, może też dzidzia jakoś Cię uciska?
cinamon, trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało, nie mozesz teraz się denerwować przecież, czasem kilka cichych dni dobrze robiWitajcie brzuszki. Jestem . nie było mnie od paru dni .Musiałam nacieszyć się mężem bo znów wyjechał i nawet nie wiem kiedy wróci .Troszkę nam się wszystko pokomplikowało i jestem w dołku ale myślę że tu podreperuję troszkę swoją duszyczkę.
zebrra, to Ty niezła laska jesteś
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
tusenfryd18
Fanka BB :)
Olaf miał wypadek w pracy, ma coś poważnego z kolanem, pojechał teraz do szpitala ortopedycznego... Martwię się o niego i boję...
Chyba jakies fatum nad nami zawisło...
Rzeczywiście macie ostatnio dużego pecha.Miejmy nadzieje że to nic poważnego.
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Matko Boska zebrra, czemu na Ciebie same pechy spadają:-(Pomodlę się dziś za Waszą rodzinkę. Tulę mocno.......