reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA :-D:-D:-D:-D

całe szczęście!

iza- super, ze Michałek tak dobrze się bawił:))

My mamy okropny dzień.
Łukasz zjadł dzisiaj butlę mleka przed 7 rano, potem danonka. Przeddrzemką butlę mleka. Po spaniu poszliśmy na godzinny spacer a po spacerku chciałam żeby zjadł pomidorwkę- płacz i lament przez godzine i oczywiście nic nie zjadł. Następnie jedliśmy z mężem spagetti, nałożyłam Łukaszkowi trochę na talerzyk- mieszał, mieszał, patrzył na jedzenie ale nawet nie liznął.
3 razy prbowałam z zupą. Jak już mnie przed 18 ciagnął do kuchni zrobiłam mu chleb z serkiem- zjadł aż 1/3 kromki i pł banana. Nie mam już do niego siły. Mj mąż nie ma cierpliwości, drze się na Łukasza pomimo moich tłumaczeń ze nie powinien tak robić- Łukasz strasznie płacze i lamentuje po tych wrzaskach mojego męża, już mi ręce opadają. Jak nie jeden to drugi mi nerwy tak psuje jak nie wiem co.

Hejka
Dawno mnie tu nie bylo, musze sie od nowa jakos wdrążyc... :tak:

Kasiulka jak to łyżeczka w kupie? :szok:
zyraffka juz 14 tc :-D ale to leci ;-) zaraz bedzie półmetek ;-)

U nas w sumie po staremu, cos z Danielkiem nie halo, jutro maz zalatwia ubezpieczenie i musimy jechac do lekarza :( ehhhh mocz i krew zbadamy w piatek tez pewnie... mam nadzieje ze to niec powaznego, ale wole sprawdzic...
A Miki jak kazdy urwis tutaj łobuzuje;-) mówic mówi tyle co wczesniej, wiecej po swojemu gada, rosnie i wogole, ten czas tak pedzi... :tak: niedlugo nasze szkraby 2 lata beda konczyc... :tak:

Witam się i ja :biggrin2: jak zwykle czytająca :biggrin2:

Lenka gratuluje bycia ciocią :biggrin2: a jak Gaja i Wiktoria?
Kasiulka to dobrze że poszło :biggrin2: dlatego Zuza od ok.7 miesiąca je normalnie naszą łyżeczką
Asencja mam nadzieje że będzie lepiej. a co do jedzenia to moja Olka jest jak łeb niejadek z Plusa: więcej nie zje. je tak do 100ml co 3-4godz, rośnie i przybiera więc się nie martwie. Zuza też był niejadek i żyje :biggrin2:
Emalia twoich eks teściów to bym... ahhh szkoda pisać ale dobrze by im nie było :crazy:
koriander spokojnej podrózy
milusia powodzenia i szczęścia życzę :-)

Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrówka!!!!!!
Przepraszam że nie wszystkim odpisałam :zawstydzona/y:

U nas ok. Zuza broi na potęgę, pięknie opiekuję się siostrą :-) dzisiaj czytała jej bajeczkę, Oli leżąc na brzuszku troszkę jej głowa poleciał- na szczęście siostra była blisko i jej ją podniosła ;-) oj w niektórych wypadkach trzeba ją pilnować. od paru dni dziewczyny kąpią się razem w wannie. boski widok jak zuza myje olkę :-)
w piątek pierwszy raz na basen idziemy z Zuzą. jeju ile ja się naszukałam stroju kąpielowego w którym bym jakoś wyglądała. nie dawno byliśmy na zakupach w Gdańsku i zaszalałam w Mexx :-) ochh trzeba odświeżyć poporodową garderobę :-)

Mimi ale opiekunka :)) napewno piekny widok

Kasiulka gratuluje lyzeczki a raczej kupy z lyzeczka

Iza moze go juz zapisz do przedszkola :))

Eagle rogaliki powidasz:))

Olavip jak po szczepieniu

Liza co z Danielkiem zdrowka !

Koriander nic sie nie martw a zimowych opon nie da sie gdzies kupic??

Gosiargo ciesze sie ze z Maja lepiej oby tak dalej

Asencja moze jakiegos wirusa Krystian zlapal? a plytki z yellow house

Zyrafka wspolczuje niejadka Eryk je duzo ale wazy malo chyba za duzo sie rusza :))

Kasiu super ze juz po problemie:) dobrze ze do nich napisalas! napewno przysla ci jakas rekompensate;p

Asencja ja bym bala sie jechac na letnich...a jak was zatrzymia?...a druga sprawa u nas w niektorych miastach jest tak slisko ze pelno wypadkow;/;/;/ w telewizji o tym pisali, no ale jesli tak musicie to badzcie ostrozni

Zyrraffko a w tym Jezyku Niemowlat niewspomniaja o dzieciach ktore nie chca jesc?...kurcze wydaje mi sie zloszczenie sie na dziecko i zmuszanie do jedzenia robi wrecz odwrotne skutki..;/
Moze sa jakies ciekawe poradniki dla dzieci niejadkow? kiedys widzialam program w ktorym rodzice wymyslali zabawy z warzywami,na talerzu cos ukladali zeby ladnie wygladalo,i zachecalo dzieci do jedzenia..
Ciekawy artykul moze cie troszke uspokoi i podpowie co nieco:)
Kiedy dziecko nie chce jeść Tadek Niejadek | Pytania i porady | Dziecko- PoradnikMamy.pl

mi_mi napewno piekny widok kapiacych sie dziewczynek=)

Lizko a co sie dzieje ze sie martwisz o synka?

Emalia
wspolczuje sytuacji;/ i co odezwali sie eks-tescie?

Moja babunia czuje sie ciut lepiej:) ale niestety ona mysli ze operacja sie udala,nie wie takze o swoim zawale...:( martwi mnie to, bo ktos musi ja uswiadomic co ja czeka i jak ona to odbierze...

Z nowych wiesci: Bylam dzis u ksiedza:) zamowilismy msze na slub:):) 12 pazdzienik=) tego roku.
A co do sali i przyjecia weselnego okazalo sie ze ceny przystepne wiec od razu sie zdecydowalismy:) fotografa juz mamy,DJ rowniez:) teraz fryzjera umowic kosmetyczke i po woli szukac kiecki=)

reklama
Pierwsza! :-)

julia to dobrze że babcia czuje się lepiej. gratuluje ustalenia terminu!!

dzisiaj idę robić pazurki :-) króciutkie ale zawsze dłonie inaczej wygladają

miłego dnia bez problemów!!

Do góry