reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej
ja na sekundę bo moj Romeo już leci na skrzydłach milości:-D
chorujemu dalej, wczorajsza kolacja rodzinna u tesciów rewelacyjna!!!:-D M, bardzo mnie wspiera i jest BARDZO kochany:tak: spełnia moje wszystkie marzenia..................................jak w bajce..............

Koriander powodzenia na drodze!!!!!!!!!!!!!I zdrówka!!!!!!!!!:**********i nie ma opcji że sie nie spotkamy, hehe:_)
Lena gratulacje!!!!!!

Zdrówka dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!:******

reklama
W czasie obiadu ułamał się kawałek łyżeczki i Hania go połknęła :-(

Długa historia, pisałam o tym na forum 2 dni temu
O kurcze to dobrze ze mala wytuptala... :tak: :-)

Dziewczyny co z Danielem, niewiem... Osttanio ma stan podgorączkowy tak z niczego raczej, podkrązone oczy... zgrzytal zebami (narazie przestal) zaczelam myslec ze moze ma robaki? brzuszek go bolał tez z niczego... ;/
milusia super wiesci ;-) fajnie ze wreszcie trafilas na odpowiedniego czlowieka:tak: :-)

Witam sie z rana, dzieciaki robią bajzel w domu;P a ja nie mam na nic sily wrrrrr....

Dzień dobry:)
Łuki śpi ja mam chwilkę dla siebie:))

Julia- bardzo dziękuję Ci za artykuł. Czytałam już setki artykułw i porad ale na ten jeszcze nie trafiłam, jesttam też podana książka "Każde dziecko może jeść właściwie" moze kupię, choć ostatnio nie mam weny do czytania. Kupiłam język dwulatka ale jak tylko zaczynam czytać to zaraz zasypiam :-D

liza- objawy moga wiadczyć o pasożytach, po badaniu krwi i moczu pewnie się wyjaśni.

u nas cannelloni nadziewane farszem z mielonego i warzyw, na to sos pomidorowy i duuuzo sera i zapieczone w piekarniku :-) mniam mniam

gotuje się najpierw makaron? uwielbiam zapiekanki makaronowo-mięsno- serowe ale chyba nie miałabym cierpliwości zeby nadziewać te rury :-D pewnię łatwo pękaja i nerwicy bym dostała:-D

reklama
ja dzisiaj zrobiłam gulasz i mizerię, ziemniaczki się własnie gotują. Do tego upiekłam babkę z polewą czekoladową i już duuuużo zjadłam (w ramach testowania czy jest smaczna) :-d

:-d:-d:-d

dawno mizerii nie jadłam, chyba zrobię do jakiegoś mięska i ziemniakow

i chodza za mnę eaglowe rogaliki, chyba zrobię na sobotę, może moi rodzice przyjadą.

Ostatnia edycja:
Do góry