reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam :-)

Emalia gratuluję odsmoczkowania:-). I współczuję eksteściów.

Kasiulka trzymam kciuki aby Hania szybko wydaliła tą nieszczęsną łyżeczkę. Współczuję takiej sytuacji.

Gosiagro współczuję choroby. Zdrówka życzę.

Julia zdrówka dla babci, trzymam kciuki aby szybko doszła do siebie.
Odnośnie obecnych cen za przyjęcie to niemam pojęcia. My też mieliśmy wesele na 56osób.

Lena jak bratowa?

Zyrrafka zdrówka dla Łukaszka, coś często choruje.

I już niestety nic więcej nie napiszę.

Miłego popołudnia i zdrówka dla wszystkich.

reklama
Witam się Kochane
My totalnie chozi, dzieci od piątku z gorączką....Teraz są na antybiotyku...całe noce przepłakane, totalna klapa...
My z M. też jesteśmy chozi...:/
W ogóle zzrobiłam teraz akcje...ale napiszę lepiej na zamknietym...
I ogólne reszta to wszystko super, jutro mamy do teściów zaproszenie na obiadek, dzieci są chore, więc sami na godzinkę wyskoczymy, a dzieci zostana z babcią tę chwilę
ide na zamkniety

emalia no to eksowie dają popis ;/ masakra. A my wybieramy się na bal karnawałowy 18 lutego, z poczatku nie chciałam iśc bo będę znala tylko jedną parę ale przecież w zabawie pozna się następne :) tym bardziej że przy stoliku mają by sami jajcarze :)
milusia zdróweczka!!
julia mam nadzieję że babcia z dnia na dzień będzie czułasię coraz lepiej!!
eagle ciekawe jak ja będę się wzruszać jak Natek do przedszkola pójdzie i bedzie wystepował :)
zyraffka zdrówka dla Łukaszka, biedak czesto choruje:/
gosiagro jak Maja się czuje?? jk po wizycie??
lena jesteś już ciocią??

Ostatnia edycja:
Gosiargo oj wspolczuje tej paskudnej choroby Olcio zalapal jak mial poltora roku i nigdy juz nie byl taki miekki i okraglutki, oby u Was poszlo lepiej

Lena no a ciocia jestes?? doczytalam gratuluje ciociu

Kasiek wspolczuje lyzeczki znalazlas ja juz?

Eagle oj znam to uczucie ale powiem Ci ze najbardziej bylo mi miekko na komunii mojej pierwszej bratanicy , maly slodki aniolek a tu nagle taka panienka, Olcio na razie dalej maly chlopczyk Ercio dzidzia :))

Julia trzymam kciuki, moja babcia miala udrazniane tetnice szyjne, jak nam lekarz zaczal opowiadac przy niej co to bedzie i jakie moga byc skutki to myslalam ze go zabije wlasnorecznie mlody gnojek chwalil sie wiedza a my malo nie pomdlelismy ze strachu nie mowiac o babci ktora sie rozplakala a sasiadki z sali pozbieraly sie wyszly i powiedzialy ze wolalby by o tym nie wiedziec

Zyrafka sniadanie niepogadasz nalesniczki moze wpadniesz mi zrobic choc na kolacje :)) zdrowka dla Lukasza, Erciowi ostatnio tez oczka lzawia i ropieja moze tez pora na lekarza

a ja troche z innej beczki nie wiem czy pamietacie kiedys kupowalam chlopakom plytki z angielskim i skonczylo sie tak ze Ercio slucha najczesciej plyt Olafa bo Olaf jest wiec nie bede puszczac dla Ercia a tata zapomina mu puszczac Erciowych jak sa sami, i pare dni temu zostalam sama z Erciem i puscilam mu plyte, ale zaskoczyl skubaniec po polsku poza standardowymi mama tata babcia dzidzia ciocia itd mowi na wszytsko ko lub ka a po anieglsku pieknie go go i jump jump :))

Witam :)
U nas niestety noc nie ciekawa - położyliśmy dzieciaki o 7 spać, ale idąc do łazienki o 22 poczułam wymiociny. Weszłam do pokoju Krystianka, a on śpi caaaały zarzygany. Akcja przebieranie, potem się Michaś obudził, bo wyczuł atmosfere i sie przestraszył i krzyczał, jakby mu sie coś strasznego działo. Połozyliśmy Krystianka i za 5 min. znowu zwymiotował. Nie wiem od czego to...może od kaszlu (odrywa mu sie wszystko z oskszeli), albo czymś sie przytruł, ale nie mam pojecia czym...
Do tego Michałek nie może sie na butelke przestawić i je max. 80 ml (co trwa 20 min.), a potem stanowczo odmawia. Tak się dzieje zarówno w nocy, jak i w dzień...Może też tak miałyście??

Emalia - nieciekawa sytuacja z eks teściami :/ Mam nadzieje, ze sprawa sie jakoś rozwiąże dla was pozytywnie...
Kasiulka - straszne z ta łyżeczka. Oby jak najszybciej sama wyszła. Ja wlasnie odebrałam wczoraj paczke HIPPa, ale jest inna łyżeczka - taka szeroka.
Zyrrafka - zdrowia dla Łukaszka!! Jak Ty sie czujesz??
milusia - dla was wszystkich duuzo zdrówka. Przeczytałam na zamknietym - masz racje, ze tak robisz. Wszystko na pewno bedzie na plus dla Ciebie!!
julia - ciesze sie, ze z babcią już lepiej. Na pewno mieliście ciężkie chwile...
lena - gratuluje ciociu :) Pewnie imie Ci sie baaardzo podoba ;)
Milka - a podasz tytuły płytek z angielskim??
gosiagro - współczuje choroby :( Zdrówka! My przeżywamy prawie to samo..
eagle - juz spakowana do szpitala?

reklama
ja tez się witam

coś sie nie wyspałam dziś, jakies koszmary mi sie śniły, później usnąć nie mogłam ech... byle do marca:tak:

teraz postawiłam drożdże na rogaliki bo coś mi się zachciało:-p:-) będą jak znalazł do kawusi

zyraffka dużo zdrówka dla Łukaszka, a skąd miałaś przebranie na bal dla małego, ja wczoraj byłam w jednej wypożyczalni ale nic fajnego nie mięli w takim rozmiarze raczej od 3 lat, dziś przejdę się jeszcze do jednej bo mnie w nocy olśniło że niedaleko jest jeszcze jedna, a jak nie to chyba coś będę musiała kupić bo na allegro to juz za poźno i do niedzieli to mi nie przyjdzie

Gosiu jak Majusia po lekarzu? kurcze się malutka wymęczy, a myślałam że faktycznie jej łagodnie to przejdzie

Milusia zdrówka dla Was i chłopaków zwłaszcza i miłego obiadku

Nadika zabawa może okazać się całkiem sympatyczna przecież nawet jak na poczatku nikogo nie znasz, wszystko wyjdzie w trakcie zabawy przecież :tak:

Lena ogromne gratulacje ciociu i dla brata i bratowej, to się dziewczyna wymęczyła przez 15 g, nie mogli zrobić cc wcześniej? ale nic najważniejsze że już po, niech zdrowo rośnie maleństwo

Milka komunia powiadasz? mnie w maju czekają dwie chrześnicy i chrześniaka mojego, ale niestety tylko na jedną z nich sie wybierzemy, gratki dla Ercia ale zdolniacha

Kasiulka oby, oby szybko poszło;-)

Asencja ja bym obstawiała że to od kaszlu właśnie, zdrówka dla małego
torbe do szpitala to jakos w połowie lutego mam zamiar spakować, no chyba że ginka przepowie coś wcześniej na wizycie 7.

a ja lece do moich rogalików:-) miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry