reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam Was zimowym porankiem:)
u nas nocka jak zwykle a do tego wieczorem Ksawery nie umial zasnac ciagle sie budzil z placzem dopiero jak podalam ibufenu to zasnol teraz oglada bajki na baby first:)

Kasiulka-gratuluje Hani przewrotow:) u nas tez jeden wielki ryk...my teraz mielismy przerwe w cw ale tak ogolnie to robimy wg zalecen 5 serii dziennie po 5 powtorzen
Kajdusia-gratulacje dla Piotrusia,ciesze sie ze lowy udane tez wybieram sie z kolezanka w marcu
Sealet-super ze efekty sa u nas tez poprawa
Ita-podziwiam za odwage co do podrozy...STO LAT dla Tymcia!!!
Koniczynka-niestety umowa nadal obowiazuje ale wyslalam l4 w zwiazku z ciaza wiec na kilka miesiecy mam spokoj a tak wogole to licze na dobroc szefa ze anuluje cala umowe w koncu kilka wyjazdow zaliczonych

milego dnia zycze:)

Witam i ja. Nie mam czasu na nic.Wczoraj mialam goscia, potem obiad i sprzątanie a po 14 musiałam jechac po mojego , bo zostawiał auto służbowe na warsztacie. A jak on jest w domu to tylko zerkam na kompa, bo mi grozi ,że go przez okno wyrzuci:-) No i do nocy walczyliśmy z łazienką. Po kupnie domu jeszcze jej nie remontowaliśmy i co jakiś czas robimy totalną dezynfekcje domestosem, bo kabina prysznica jest cała wyłożona z kafelków ( za czasów Gierka). A pogoniła nas to ,że miałam przykrą przygodę z robalem. Fujjjj....Teraz schizuje,że to był tasiemiec!!! Już szukałam wszędzie czy to możliwe ,żeby to było to, ale z tego co już wiem to o nie żyje poza organizmem żywym, wiec raczej by nie spacerował po kafelkach. Sorki ,że od rana tylko o sobie i to jeszcze taki temat, ale może któraś jest z sanepidu, albo po jakiejś biologii i mnie uspokoi. Błagam pomóżcie.!!!

Wszystkiego naj naj dla wczorajszego jubilata Tymcia.

Kajdusia- gratulacje dla małego. Ja jak moja Ola jest wyróżniana, albo ma występ too zawsze rycze jak dziecko. Taki wrażliwiec ze mnie
Magda- z fotki nie mogłam. Świetna!!!!
Agi- już pisałam,że Wam zazdroszcze tego placu zabaw. A Poluni jak zwykle cudowna:-)
Agusia- super ,że już widziałaś serduszko dzidzi. Oby do końca ciąży nic się nie działo.
Milka- zdrówka dla chłopaków i dla wszystkich chrowitków też!!!
Ita- współczuje podrózy, ale co zrobic? Nasza szara Polska rzeczywistośc

No cóż, efekty są bo Hania zaczęła się przewracać z pleców na brzuszek i odwrotnie, ale sądze, że raczej sama do tego doszła niż pomogła jej rehabilitacja na której ryczała, hehe

Ja tylko staram sie z nią robić to co mi pokazywała baba na lalce :-) ale czy często - to bym nie powiedziała

to samo było u nas. pani mówi że powinna robić robić to i to i trzeba ćwiczyć! daje ćwiczenia i my tak sobie ćwiczyliśmy. mała do tego doszła sama tylko z 1-2 tygodniowym opóznieniem.

Witam wszystkich....
Nocka paskudna....
Ja posapałam od 22 do 24 w drugim pokoju, a potem ja od 24 do 6 rano zajmowalam sie Baśką, a od 6 do 8 znowu Mąż. Baśka jak taka chora to budzi sie raz na godzine... Jestem padnięta.
Za godzine przyjedzie Mój tata to sie nią zajmie a ja sie zdrzemne.
Mam nadzieje ze zasne, bo wczoraj jak mąż zajął sie Basią i mogłam spac to jak poszłam spac o 18:17 to o 19 wstałam bo zasnć nie mogłam :( To pewnie nerwy.....i przemeczenie.
Oby dzis bylo lepiej. Baska tez taka dziwna, ze w dzien jak przychodzi drzemka to SPI TYLKO NA MNIE!!!! Musze sie polozyc i lezec, bo jak ja odloze do lozeczka to zaraz jazda!!!

Macie na to jakies sposoby?

emalia u nas kiedys wyszedl tai robal:D poprustu z odplywu i to byla uwaga uwaga pijawka:D myslalal ze padne na zawal jak ja to zobaczylam, narobilam halasu w calym domu:D

DZZiń Dybry - przyniesłem tyrt i cztery świczki:)
No to teraz mam nadrabiania za swoje:p:p:)
MagdaM- SUPER FOTKA!!! Kochana wyślij to na jakiś konkurs bo włosy ten Twój syn ma obłędne i taki z niego TAP MADL że szok:)
Agi- Fotaśki słitaśne! Piękny wózek a Poluni ślicznie w różowym!:) Wogóle super z Was rodzinka:)
Agusia - Cudownie że dzidzia rośnie i mam nadzieję że plamienia nie wrócą! A co było przyczyną? Trzymam kciuki rośnijcie zdrowo a dla Ksawerego duzo zdróweczka !!!!
Milka - zdróweczka dla chłoapków
Sealet - u nas od wczoraj atak na wszystko i to jeszcze z siłą i rozpędem:) Jaś dosłownie atakuje , dentinox nie pomaga:(
Aisa - Dobrze że to tylko 3 dniówka. Zdróweczka dla Basiuni!
Kasiulka - bravo dla Hani za przewroty. Zaraz zacznie pupinke podnosić i tylko patrzec jak zacznie biegac po pokoju:)
Kajdusia- BRAVO dl PIOTRUSIA - utalentowany chłopak:) w zasadzie utalentowany BUZZZ:) Gratulacje udanych łowów. Koniecznie musisz pokazać nam królewnę:) W tej różowej prześlicznie wygladała:)
Ita- Kochana Ty to MAMA WYCZYNOWA jesteś:) Fajnie że wyjazd mimo wszystko się udał:)
Spóżnione ale najszczersze życzenia dla Tymonka:*:*:*

Emalia- Ja niestety nie pomogę bo moja Pani od biologii mi zawsze powtarzała " Magda gdyby głupota bolała , to byś WYŁA Z BÓLU" więc sama rozumiesz...:p

Aisa- Jak to chora? Dostała katarku??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry