natalia1645
Aktywna w BB
emalia dlugosc by sie zgadzala, tylko kolor mialo brazowy, ale moze sa w roznych kolorach ogolnie tak sie jakby zwijalo i rozwijalo co chwile
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam się pochwalić
Jasiek od kilku dni puszcza się szczebelków. Dzisiaj bije rekordy , stoi bez trzymanki po kilkadziesiąt sekund Boshhh a ja w skowronkach i próbuję wyłapać to aparatem
Z tego co wiem pijawki raczej są ciemne nie beżowe...
Katarku nie ma, ale ma niby mala infekcje gardla no i temperatura w okolicach 37 - 37,5.
To podobno 3 dniówka.
Ide spac.
Natalia- a to było długie tak na 5-6cm, w kolorze kremowym?
Natalia- a to było długie tak na 5-6cm, w kolorze kremowym?
Gosiagro Sukienusia oj strojna strojna, w tym stylu co ta słynna z HM, co to wiele z nas nakupowało tylko w kolorze coś między wisnią a purpurą, satynowa, z tiulową haleczką, ach ach, no i kokarda z tyłu.
Chciałam się pochwalić
Jasiek od kilku dni puszcza się szczebelków. Dzisiaj bije rekordy , stoi bez trzymanki po kilkadziesiąt sekund Boshhh a ja w skowronkach i próbuję wyłapać
Witajcie...dzięki za odpowiedz apropo mojego posta której nie dostałam!!!