Oficjalnie dołączyłam do grona przeterminowanych
Czytałam Was i czytałam...
tetno u mojego dziecka to dopiero szalało,ale pytalam o to i mówili,ze tak jest,ze normalne itp. W piatek na wizycie +-140 i ginka nic mowila,ze cos nie tak. Dzis na KTG tez ok tego.
Kasiulka_1980 - przesłodka Haneczka
ja bardzo chetnie pozabijam rybki
co tam taka ryba,jak mam ochote pol swiata ubic
normalnie te teksty powalaja mnie z nog :-):-)
aniasz83 - powodzenia. Oby szybko i bezbolesnie. ;
Agi78 - jak nie zamierzacie razem rodzic z mezem tonie kaz mu przyjezdzac wczesniej. Moj siedzi tu juz tydzien i co, dupa! ale kto to kurde mógł przwidziec?!
... pytanko do przeterminowanych. Ja mam zgłosić się w środę do szpitala, czego powinnam się spodziewać? Macie tylko badania jakieś, czy prosto na patologię ? Jak to wygląda u Was?
z polozna gadałam to mi powiedziala,ze moge w piatek przyjechac do szpitala,jak beda mieli miejscena patologii to mnie poloza pewnie,a jak nie to KTG i do domu...Oczywiscie lezec tam bezczynnie nie chce.
Lencja - śliczna jest
Kasiek1983 - alez bym go wyprzytulała
Ja po KTG dzis.Wyszedł jeden skurcz na 100, jeden na ok60-70 i cos tam slabszego na ok 30-40,poza tym wahało sie od0do20.Szyjka zachowana, główka wysoko,pan powiedzial,ze jak dzidzia spora,a jest spora,to bardzo mozliwa cesarka. Mi tam juz obojetnie byle szyciej,a ostatnio to szczerze wolalabym cesarke,tylko bez zbednych bolesci wczesniej. Panika mnie ogarnia jak mysle o porodzie,juz chyba nie czytam 'opowiesci z porodowek'.
Poza to wciaz mnie wszytsko swexzi i male pryszczyki mam na calym ciele. Gin,co mnie dzis badal,oczywiscie wapno kazal pic i zrobic proby watrobowe. Zrobilam i wsio w normie. A mam slyszala,od kolezanki,ze taka wysypka moze byc od przeterminowania...slyszlayscie takie co?jmam nadzieje,ze uda mi sie jutro do jakiego deramtologa dostac...łeee:-(
aaa,te wysypke to mam rowniez na tylku i w pachwinach,to sobie rano posmarowalam sudocremem,a po ktg pan mi mowi,zeby sie do badania rozebrac...myslalam,ze stamtd uciekne,ale nie moglam...jeju wycieralama na predce czym popadnie i smiech i płacz na raz