mama_czerwcowa
Zaciekawiona BB
trzymam bardzo mocno
Dziękuję. ; ( Zabrałam laptopa do szpitala, będę Wam relacjonowała zdrowie Marcysi w każdej chwili.Marcelajest w śpiączce farmakologicznej ;((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam bardzo mocno
Dziękuję. ; ( Zabrałam laptopa do szpitala, będę Wam relacjonowała zdrowie Marcysi w każdej chwili.Marcelajest w śpiączce farmakologicznej ;((
katarzynajanicki nie chcę Cię denerwować, ale kiedy Twój lekarz zamierza Cię położyć do szpitala??
do szpitala mam skierowanie na czwartek, mam byćo 9:00 rano, dostane podobno coś na wywołanie porodu
a do czwartku to chyba sfiksuję z nerwów, z mężem to się nawet w nocy pokłóciłam, jak wstawałam do klopika, ale co tam moje problemy, w porównaniu z tym co mama_czerwcowa przeżywa teraz, jesteśmy z tobą kochana
Jestem po krótkiej rozmowie z lekarzem. Brak mi słów. Powiedział, że mamy się przygotować na najgorsze i zapytał, czy chcemy ochrzcić małą w szpitalu. Zgodziliśmy się.
` Skarbie nie założysz białych falbanek, mama Cię otuli` ; (((-(