reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
katarzynajanicki nie chcę Cię denerwować, ale kiedy Twój lekarz zamierza Cię położyć do szpitala??

do szpitala mam skierowanie na czwartek, mam byćo 9:00 rano, dostane podobno coś na wywołanie porodu

a do czwartku to chyba sfiksuję z nerwów, z mężem to się nawet w nocy pokłóciłam, jak wstawałam do klopika, ale co tam moje problemy, w porównaniu z tym co mama_czerwcowa przeżywa teraz, jesteśmy z tobą kochana ;)

Ostatnia edycja:
do szpitala mam skierowanie na czwartek, mam byćo 9:00 rano, dostane podobno coś na wywołanie porodu

a do czwartku to chyba sfiksuję z nerwów, z mężem to się nawet w nocy pokłóciłam, jak wstawałam do klopika, ale co tam moje problemy, w porównaniu z tym co mama_czerwcowa przeżywa teraz, jesteśmy z tobą kochana ;)

Pewnie oksytocynę Ci dadzą. Mam nadzieję że jakoś pójdzie

Jestem po krótkiej rozmowie z lekarzem. Brak mi słów. Powiedział, że mamy się przygotować na najgorsze i zapytał, czy chcemy ochrzcić małą w szpitalu. Zgodziliśmy się.

` Skarbie nie założysz białych falbanek, mama Cię otuli` ; (((:)-(

Jestem po krótkiej rozmowie z lekarzem. Brak mi słów. Powiedział, że mamy się przygotować na najgorsze i zapytał, czy chcemy ochrzcić małą w szpitalu. Zgodziliśmy się.

` Skarbie nie założysz białych falbanek, mama Cię otuli` ; (((:)-(

ci lekarze czasem gadająjak by serca nie mieli............ czasem muszą przekazać jakąś wiadomośc, ale robią to w taki sposób, że jeszcze bardziej człowieka dobijają

muszę poczytac skąd się ta sepsa bierze.....

Ostatnia edycja:
Boze skad u takiego maluszka sepsa?!masakra
Ja znowu srednio wyspana i swedzaca. Umówiłam sie do dermatologa prywatnie,wczesniej do ogolnej ide,moze mi cos powie i na KTG. Od przedwczorajszej nocy,czasem przy skurczach czuje takie kłucie w kregoslupie... mam nadzieje,ze to nie swiadczy o tym,ze bede miala porodowe bole krzyzowe...
Dosyc mam!!
A wasze dzieciaczki takie slodkie,jeju...

Witam!
ale dziś niewyspana jestem:no:będe mósiała się w dzień przespać bo nie wyrobie mała w dzień śpi jak aniołek a w nocy co chwila się budzi może ze 4 godz przespałam a ona najlepiej by przy cycu kimała
milka-sałaty wszelkiego rodzaju są dozwolone przy karmieniu także wcinaj ile wlezie ja wczoraj zjadłam pół miseczki truskawek na próbe bo niewytrzymałam ale małej nic nie jest więc w małych ilościach będe je jadła
agast-co do pomidorów to są bardziej uczulające od truskawek i są na zakazanej liście z ogórkami też trzeba uważać co prawda to jak wróciłam ze szpitala to odrazu kanapki z pomidorem były grane niewiedziałam że nie można dopiero póżniej doczytałam ale małej nic nie było:-p
mama_czerwcowa-trzymam kciuki za małą

mama_czerwcowa nadzieja umiera ostatnia!
Wierzę że pomimo tego że Marcelinka jest malutka będzie miała duży siły żeby walczyć!
Modlę się za nią i jestem z wami sercem, trzymajcie się...

reklama
22/06/10r.
Marcelinka Blanka o godzinie 10:01 powiększyła grono Aniołków. ; (

[*] Tęsknimy córeczko, dlaczego właśnie Ty ? ; ((:)-:)-:)-(
Czuwaj nad Mamusiami i dziecinkami Królewno ;(

Ostatnia edycja:
Do góry