Lenuszka
Mamusia Gajusi
Masakrano wlasnie z lekarzami tak jest. Kazdy mowi co innego a potem nie wiadomo co robic. To moze jednak sprobuje i ja... moze nic sie nie stanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakrano wlasnie z lekarzami tak jest. Kazdy mowi co innego a potem nie wiadomo co robic. To moze jednak sprobuje i ja... moze nic sie nie stanie
ciekawe czy awantura z mężem mi pomoże na przyspieszenie porodu????????????????????? oby![]()
Ja już nie wierzę że cokolwiek pomoże.
Mój mi ostatnio też dostarcza niezłych wrażeń.
Dzisiaj znowu go jakaś babka na motorze rychnęłam w drzwi boczne. Bo ruszać nie umiała na światłach, a wiadomo jak to z tymi motocyklami na drogach w mieście jest... pchają się wszędzie... Na całe szczęście nie jest to jakaś wielka rycha....
Lena czop zabezpiecza przed wszelkimi infekcjami i bakteriami ktore moglyby sie przedostac do dziecka - czytalam o tym a jak mi wypadl to jeszcze sie upewnilam u mojej ginki i ona potwierdzila. Tzn powiedziala ze lepiej nie, zeby zadne bakterie sie nie przedostaly
znalazlam tutaj cos na ten temat:
Objawy przedporodowe Rodzina - Ciąża - Poród - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży