reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie
zdec -super ze widziałas malenstwo i ze wszystko u niego dobrze krwiaczkiem sie nie martw tak jak pisza dziewczyny napewno sie wchłonie bo nie moze byc inaczej:tak:
ja mam wizyte w przyszłym tygodniu i juz nie moge sie doczekac kiedy znowu zobaczymy nasze maleństwo;-)

Dziewczyny życzę wam miłego wieczorku i kolorowych snów :-) uciekam do łóżka, ale najpierw jeszcze muszę wypić mleko z miodem i czosnkiem:-) ojj będzie ciężko:tak:

Dziewczyny, kurde,juz nie wiem co mam myslec i robic. Strasznie boli mnie dzis brzuch ;/ Wolny dzien mialam,ale tutaj pogoda orkopna,wiec w sumie leniuchowalam tylko. No i w dzien rozbolal mnie brzuch do tego stopnia,ze az wzielam no-spe,a to dopiero 3raz podczas ciazy. No i zjadlam sobie obiadokolacje z godzine temu i znowu mnie rozbolalo. Strasznie. nie sa to skurcze,poprostu ciagly bol,jak przy okresie,choc wtedy to bolalo mnie jeszcze mocniej. Wzielam kolejna no-spe. Nie mam nic oprocz tego, zadnego plamienia, biegunki czy wimiotow. Denerwuje sie strasznie :( Czy ktorejs z Was tez tak boli? Mnie wczesniej pobolewal,ale nie tak mocno,dalo sie wytrzymac i w pracy,bez tabletek. a dzis... :-( Dzis to 10tydz. i 5dz.

nie wiem co mam Ci poradzić, chyba tylko to,ze jeśli Ci nie przejdzie to jedź do lekarza skonsultować to, bo może to nic poważnego, ale lepiej chuchać na zimne

ja tez już uciekam, zrobię mężowi kolacje i idę do łóżeczka:-)
Dobranoc

Dziewczyny, kurde,juz nie wiem co mam myslec i robic. Strasznie boli mnie dzis brzuch ;/ Wolny dzien mialam,ale tutaj pogoda orkopna,wiec w sumie leniuchowalam tylko. No i w dzien rozbolal mnie brzuch do tego stopnia,ze az wzielam no-spe,a to dopiero 3raz podczas ciazy. No i zjadlam sobie obiadokolacje z godzine temu i znowu mnie rozbolalo. Strasznie. nie sa to skurcze,poprostu ciagly bol,jak przy okresie,choc wtedy to bolalo mnie jeszcze mocniej. Wzielam kolejna no-spe. Nie mam nic oprocz tego, zadnego plamienia, biegunki czy wimiotow. Denerwuje sie strasznie :( Czy ktorejs z Was tez tak boli? Mnie wczesniej pobolewal,ale nie tak mocno,dalo sie wytrzymac i w pracy,bez tabletek. a dzis... :-( Dzis to 10tydz. i 5dz.

Może zadzwoń do lekarza :eek: bo trochę niepokojące masz objawy.

Co do meżów.. mój to jest taki kopnięty na punkcie fasolki że nawet dzwoni i umawia nas do gin i ostanio jak ja zadzwoniłam to mój gin nie wiedział z kim rozmawia .. a dzisiaj na wizycie mówi niech pani męża pozdrowi masakra jakaś zaczynam być zazdrosna:-D i myslę że jakby mąż mógł to sam by nosił fasolkę w brzuchu normalnie jestem inkubatorem.. A ja miałam dobrze ze wszystkim do soboty mój R gotuje i sprząta a teraz bidny w pracy - (pływa) i kto mi to bedzie robił... :szok: dobrze że mam ośmiolatka w domu to mi pomaga jak może dzielny chłopak

Ostatnia edycja:

ja tez zadzwonilabym do lekarza lepiej dmuchac na zimne

reklama
Do góry