reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Anecznik - nie ma co już teraz myśleć co by było. Może meczyłabyś się kilka godzin sn a i tak byłoby cc. Najwazniejsze że synus zdrowy się urodził. A Ty jak się już czujesz? Dobrze już po cc?

A może trzecie jak to pierwsze już samodzielne będzie?

Ja tak sobie w tym roku pomyślałam żeby może wcześniej się za prezentami rozejrzeć I tuż przed świętami mieć odpoczynek, tylko najgorzej że pomysłów brak :-(. Może Wy macie jakieś?

reklama
Jeszcze brzuch boli ale już tylko wieczorami. Z pewnością dłużej do siebie wracam niż po pierwszym cięciu. Już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła zacząć ćwiczyć, żeby pozbyć się brzucha :-)

A dla kogo mają być te prezenty?? My dla Kamila coś z Lego myślimy, zresztą będziemy rysować list do Mikołaja :-) dla Michała nic nie kupujemy (on jeszcze nieświadomy :-) ) a z mężem chcemy zrobić sobie jakiś wspólny prezent. Jednak pomysł szybszych prezentów dobry :-D Ja wcześniej to jedynie piernik będę robić :-)

WESOŁYCH ŚWIĄT Kochane moje dla Was i Waszych rodzinek;):-):-) pobrane (2).jpg

Załączniki

• pobrane (2).jpg
    pobrane (2).jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 60
Kochane! czy ktos tu jeszcze zaglada? jak tam Wasze przedszkolaczki?
zameldujcie sie babeczki ;)

u nas super, chlopaki odpukac zdrowi, chodzą do przedszkola, dają nam duzo radości, ale często rozrabiają, Kubuś uczy się pisac i rachowac,

pozdrawiam Was serdecznie ;)

to moj 1000 post!!!!!!!!!!

U nas wszystko ok.
Karolina chodzi do przedszkola chętnie, tylko zawsze problem ze wstawaniem rano.

Mi 15marca kończy się umowa w pracy więc nerwówka czy przedłuża.

Lenka trzymam kciuki za egzamin Gai.

reklama
Do góry