reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Już chyba z 20 razy przymierzam się do napisania... czegokolwiek... i nie dałam rady... widzę zdjęcie Kasi i po prostu ryczę... :'(

[*]
[*]
[*] Kasiu, miej swoich bliskich w opiece... tak trudne musiało być z Tobą rozstanie... współczucia dla rodziny :(

Dziewczyny... nie mogę tych faktów pogodzić... :( to takie niesprawiedliwe

reklama
To strasznie niesprawiedliwe!!!!
Boże czemu zabrałeś Kasiulkę, czemu odebrałeś Hani i Majeczce ich mamusię.

Łzy same po policzkach lecą

Kasieńko
[*] nie mogę przestać o Tobie myśleć, miałśmy się spotkać...jednak za szybko odeszłaś, a przeież miałyśmy tyle do pogadania....
Dziewczyny ja nie spałam całą noc, dzień przepychany i kłotnia z Bogiem, dlaczego to ona, dlaczego mama dwoch małych dziewczynek, dlaczego kobieta pełna życia???DLACZEGO!!!!

Weszłam na chwile a to powaliła mnie ta wiadomość . Przecież było lepiej a miało być jeszcze lepiej ! Nie dociera to do mnie nie mogę w to uwierzyć .

Kasiu spoczywaj w pokoju na zawsze będziesz w naszych sercach
[*]

Może któraś z was jeszcze mnie pamięta jako niedoszłą czerwcóweczkę, miałam nawet zaglądnąć zobaczyć co tam u was słychać, pochwalić się, ze moja córa skończyła 3 latka i od września jest przedszkolakiem. Wiadomość o Kasi wstrząsnęła mną potwornie. Niedawno dowiedziałam się o jej chorobie, jak moderatorki zbierały pieniążki, aby jej pomóc i i dziewczynkom. Nie potrafię wytłumaczyć sobie dlaczego. Niespełna rok temu odeszła Krupka, zostawiła dwóch synków, teraz Kasia zostawiła dwie córeczki. Świat jest niesprawiedliwy, dlaczego odchodzą takie młode i pogodne osoby jak Kasia... To jest potworne.
Kasiu światełko dla ciebie
[*]

Nie umiem się ogarnąć .... Niesprawiedliwe - mało powiedziane! Gdzie był Bóg? Pewnie dawała 10 życie następnemu pijakowi , które leje swoją żonę,.. Ehhhh Wściekłośc przeplata się z oromnym żalem i smutkiem... Za wcześnie! I Dziewczynki .... ehhhh CO ONE?
I zgadzam się z Kubulkową i Antosiową Mama! Jesteśmy jak rodzina!
Kasiu jesteś w NASZYCH SERCACH I BĘDZIESZ ZAWSZE!
[*]

reklama
Witajcie
Ciągle myślę i próbuje to zrozumieć choć tak trudno to ogarnąć.Pomyślałam że dobrze że jest to forum i że trwać ono będzie i że może za kilka lat dziewczynki Kasiulki przeczytaja wpisy mamy i zobaczą jak bardzo je kochała i jaka była dzielna i waleczna.

Do góry