reklama
ja również nie moge w to uwierzyć, to jest tak bardzo niesprawiedliwe, dlaczego ??????
siedzę o rana i ryczę, nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywa rodzina, dziewczynki
Kasieńko śpij spokojnie, już nic Cie nie boli
[*]
siedzę o rana i ryczę, nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywa rodzina, dziewczynki
Kasieńko śpij spokojnie, już nic Cie nie boli
[*]
To forum juz nigdy nie będzie takie samo ....
Płaczę tak jak Wy i nie mogę sobie miejsca znaleźć...Szukam w sobie zrozumienia i nie znajduję :-(
W takim momencie poczułam też jak bardzo jestescie mi Wszystkie bliskie, choc tak rzadko tu bywam.....
Nadika- trzymam kciuki za Ciebie! Wybrazam sobie Twoj strach teraz, ale pamietaj, ze u Ciebie wszystko skonczy się dobrze!!!
Płaczę tak jak Wy i nie mogę sobie miejsca znaleźć...Szukam w sobie zrozumienia i nie znajduję :-(
W takim momencie poczułam też jak bardzo jestescie mi Wszystkie bliskie, choc tak rzadko tu bywam.....
Nadika- trzymam kciuki za Ciebie! Wybrazam sobie Twoj strach teraz, ale pamietaj, ze u Ciebie wszystko skonczy się dobrze!!!
nadika
Fanka BB :)
Tak trudno mi w to uwierzyć co się stało!! Kasiu tak dzielnie walczyłaś!! Dlaczego???? Boże dlaczego jesteś taki niesprawiedliwy???!!!!!
Jestem roztrzęsiona!!
[*]
Jestem roztrzęsiona!!
[*]
Liza
Fanka BB :)
kurczak1305
mamusia synusia
brak słów
[*]
[*]
reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Dziewczyny, to jest jak koszmar, zly sen z którego nie mozna sie obudzic....Nie moge o niej przestac myslec....Nawet nie wyobrazam sobie co dziewczynki czuja, czy w ogole rozumieja co sie stalo...Te ich pytania, moze placz jak o tym pomysle to serce mi peka....Nie wiem nic...Czuje taka pustke w sercu i w glowie, mimo ze pyan w niej tysiace brak jakichkolwiek odpwiedzi....