reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Nie wierzę miałam nadzieję że Kasi się uda wygrać tą walkę.:-( Jedyne pocieszenie to że już nie cierpi,ale cierpi za to wiele innych osób które zostawiła ,nie potrafię wyobrazić sobie tego co teraz przeżywa jej rodzina .

reklama
Nie wierzę....:no:...
Dlaczego dwójka małych dzieci zostaje pozbawiona matki...Boże, nie zrozumiem tego nigdy...
Łzy same płyną po policzkach...:no:

ja również nie moge w to uwierzyć, to jest tak bardzo niesprawiedliwe, dlaczego ??????
siedzę o rana i ryczę, nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywa rodzina, dziewczynki :(
Kasieńko śpij spokojnie, już nic Cie nie boli
[*]

To forum juz nigdy nie będzie takie samo ....
Płaczę tak jak Wy i nie mogę sobie miejsca znaleźć...Szukam w sobie zrozumienia i nie znajduję :-(
W takim momencie poczułam też jak bardzo jestescie mi Wszystkie bliskie, choc tak rzadko tu bywam.....

Nadika- trzymam kciuki za Ciebie! Wybrazam sobie Twoj strach teraz, ale pamietaj, ze u Ciebie wszystko skonczy się dobrze!!!

Z każda minutą coraz gorzej sie czuje :(((( najchetniej bym sie gdzies schowala, ale zycie toczy sie dalej i mam swoje obowiazki...
Nie wyobrazam sobie tego co przechodzi teraz najblizsza rodzina.... blog_qj_3272072_3575439_tr_34c.jpg
To jest niewyobrazalne.... :no2: :sad: :-(

Załączniki

• blog_qj_3272072_3575439_tr_34c.jpg
    blog_qj_3272072_3575439_tr_34c.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 68
[*] Kasiu

Co chwile wchodze na profil Kasi i ..... czekam aż coś napisze :-( Patrze na uśmiechnięte buzki dziewczynek i zadaje sobie przez łzy pytanie DLACZEGO

reklama
Dziewczyny, to jest jak koszmar, zly sen z którego nie mozna sie obudzic....Nie moge o niej przestac myslec....Nawet nie wyobrazam sobie co dziewczynki czuja, czy w ogole rozumieja co sie stalo...Te ich pytania, moze placz jak o tym pomysle to serce mi peka....Nie wiem nic...Czuje taka pustke w sercu i w glowie, mimo ze pyan w niej tysiace brak jakichkolwiek odpwiedzi....

Do góry