reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Perfeciu normalnie jakbym o sobie czytala :-) dzieciaki zostawic z mężem a my na piwko gdzies sie musimy wybrac i juz, wrocic podchmielone do domu i o niczym nie myslec tylko isc spac - taki scenariusz mi sie za jakieg 5 lat powinien sprawdzic :-D Podołowac sie trzeba ale tylko do 24.00 dziś w nocy bo od jutra koniec tego dobrego, czas na power lady!!!! A Jas teraz jest w takim wieku, musi uksztaltowac jakos swoje jestestwo, na pocieszenie to jego siostra blizniaczka nie odstepuje go w tym na krok

nadika bardzo trzymam kciuki za ciebie, bedzie dobrze!!!!

Kasiek ja tez rodziłam codziennie juz od 7 miesiaca :-) ale ostatecznie w 41+5 tyg, nie martw sie, wyjdzie synus o czasie!

Kasiulka ja tez bylam w szoku jak Lila zaczela klamac, ale to ponoc naturalna faza :tak: Jak ty sie czujesz?

gosiagro buziaczki, nie daj sie przeziebieniu!!

Dziewczyny Lilcia sie zakochała :-D:-D:-D Przesłodka jest normalnie uwielbiam :-)

Hejka

Perfecta dobrze dziewczyny pisza, jakos musisz odreagowac :tak: kurcze moj Mikolaj tez czasem jakby diabel w niego wstapil i sie nie slucha a czasami jest wszystko super... :p do tego dwojka starszych a czasem tak bezmyslnie sie zachowuja z eja sie dziwie ze zyje i ze daje rade :confused::confused::confused::sorry2:
Kasiulka mam nadzieje ze u ciebie ok? :*** trzymaj sie
Milusia jak tam u was? jak dzieciaki? :-)

Ja sie przyzwyczajam do bycia znow mężatką :-p:-) Masakra, ale to zlecialo, dopiero szykowalam sie do slubu a tu juz sroda i dawno po :tak:
Mikolaj do wrzesnia w domku a od wrzesnia na te 5h raczej juz idzie do przedszkola, tylko musze wybrac jedno z dwoch pobliskich i nie moge sie zdecydowac :dry::dry::dry::dry:

Pozdrawiam wszystkie!

Ja po wizycie i usg. Jest bijące serduszko (jedno :-) ) i jak na razie wszystko ok. Nie dostałam żadnych tabletek, może to i dobrze. Byłam w takim szoku że o nic nie pytałam, dopiero w karcie ciąży przeczytałam 7 tydzień :-D teraz tylko dotrwać do końca pierwszego trymestru i będzie dobrze.

Dziewczyny idzie wiosna wielkimi krokami więc koniec z chandrą :-)

Anecznik gratulacje :-)
Nadika wszystko będzie dobrze. Będę mocno trzymać kciuki.

U mnie różnie. Raz lepiej raz gorzej. Bolą mnie chwilowo plecy i barki przez co bolą mnie bardzo ręce i mam ograniczone ruchy. No ale jak ręce dojdą do siebie to znowu zaczne śmigać z balkonikiem.

czesc dziewczyny

nadika trzymam kciuki, oby to nie było nic powaznego, wyobrazam sobi jak sie boisz......

percia jak samopoczucie, lepiej troche? głowa do góry, to na pewno chwilowe załamanie, pamietasz? ja niedawno tez tak mialam, a teraz juz mi lepiej ;)

kasiulka jak Toje plecy? jakie masz leczenie Kasiu, bierzesz chemie?

Liza aaaaaaaaaaaa wlasnie zobaczylam Twoj suwaczek!!!!!!! gratulacje! ale super, zapodaj fotorelacje! czekamy!!!

anecznik kasiek jak sie czujecie?

zyrafka wyzdrowieliscie?

olavip powodzenia w przedszkolu, mysle, ze to super instytucja ;)

milusia daj foteczki swojej trójcy ;)

u nas ok, chlopaki odpukac zdrowi, ja wczoraj zaczelam diete, zero słodyczy ;)
sciskam Was moooocno

reklama
NAdika &&
Mama Kubusia czekam na zdj z chrztu to dam całej trójcy,bo złapać ich 3do zdjęcia to:szok::-D

Dzięki dziewczyny,radzimy sobie super :-) mąż jest cudowny,zakochany w niej że aż czasem przesadza:-D(ostatnio znalazł w H&M dla niej nini strój kąpielowy za jednyne 50zł!!!!na co kazałam popukać mu się w głowę:-D)nawet jak ja jestem to sam ją bierze i przebiera:-) Szymon jest super brat bo kołysze ją,śpiewa,rozmawia...Kuba z kolei przyjdzie wycałuje i idzie,a jak marudzi(bo prawie nie płacze) to woła Szymona żeby kołysał:-D
Zosia jest cudownym dzieckiem w nocy ostatnio budzi się tylko raz na cycunia:-) Zmieniliśmy autko,mamy w planach budowę domku za jakiś czas i ogól ie żyje nam się bardzo sympatycznie:-) rzekła bym nawet "jak w bajce"

Do góry