reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewczyny :-)
Dopiero teraz wiem jak to jest być w ciąży :-( :-) z Kamilem to była bajka.
Widać pierwotne dzieci są fajniejsze od samego początku :-) :-) do takiego wniosku doszliśmy z moim :-) oczywiście oboje jesteśmy najstarszym z rodzeństwa :-)

Oczywiście mocno trzymam kciuki :-) te czerwcowe mają dużą moc.

reklama
Nadika odezwij się.

Dziękuję dziewczyny za pamięć. U mnie raz lepiej raz gorzej. Staram się myśleć pozytywnie.

Jestem w czasie chemioterapii, nastepna mam 17 marca.

Nadiczko Kochana ja trzymam jak jasna cholera cały czas!:) Kochana daj znać
Kochane MOJE NAJKOCHAŃSZE KOCHAM WAS wszystkie mocno! Dziękuję!!!! Powolutku będę wychodziła na prostą . Robię sobie małe kroczki i przyjemności by się ponaprawiać. Na razie efekty delikatnie pną mnie ku górze ! Ale jeszcze chwilkę potrzebuję by się naprawić.

Halo laski!
Mam nadzieję że u was leiej niż u mnie bo chwalić się nie ma czym
Michał strasznie nieznośny mam nadzieję że tym razem dostanie się do rzedszkola bo nie wyrobię z nim :no: ozdrawiam wszystkie chorowitki i życzę zdrówka:tak:

Mam raka piersi!!!!! Od 11.03 mam zaczynać chemioterapię!! Życie jest niesprawiedliwe!!!:no::-(

Wiem Kochana. Też tak uważam. Ale już teraz musimy walczyć dla naszych dzieci, dla nas i dla wszystkich którzy nas kochają. Nie może być inaczej. Damy radę temu gnojowi. Pokażemy mu gdzie raki zimuja. Jestem z Tobą całym sercem ale już Ci to dzisiaj mówiłam. Trzymaj się

Nadika, Kasia - my mocno trzymamy kciuki za Was i Waszą wygraną! Trzymajcie sie dzielnie!

Perfecta - dobrze że wracasz do siebie. Brakowało tutaj Twojego optymizmu ;-).

Na pocieszenie powiem, że moje dziecko również potrafi dopiec i złościć mnie w oka mgnieniu. Zazwyczaj jest kochana i miła, ale czasem pokazuje różki ...

A dziś moja córcia pierwszy raz miała borowany ząbek.... Jakaś maleńka dziurka bo zajęło to dokładnie minutę. Tzn samo borowanie bo na fotelu siedziała 45 min i nie chciała buzi otworzyć.... Ma teraz mini różową plombke i jest szczęśliwa :-D

reklama
Do góry