Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witam sie tez porannie w ten zimny dzien
juz od wczoraj tak wieje silny wiatr brrrr az sie nie chce wychodzic z domu
W Poznaniu też zimno, nienawidzę zimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sie tez porannie w ten zimny dzien
juz od wczoraj tak wieje silny wiatr brrrr az sie nie chce wychodzic z domu
ja tez jej nienawidzeW Poznaniu też zimno, nienawidzę zimy
Czesc Aniu jak sie czujesz? no nadrabiaj nadrabiaj ;-);-)Cześć dziewczyny,
Przywieźli mi internet:-):-):-)
Postaram się was zaraz nadrobić, mam nadzieje że za dużo nie nadrukowałyście(chociaż się nie łódzę znając was):-)
ja tez jej nienawidze
niech juz bedzie wiosna niech swieci słoneczko juz i niech jest zielono i niech ptaszki śpiewają
i niech już dzieci płaczą
Witajcie
Wróciłam z AMNIO leżałam 2 dni na oddziale w szpitalu, zajął sie mna sam spec (szef tego oddziału) jednak jak się ma swojego lekarza to zaraz jest inaczej. Było trochę strachu ale dało sie wytrzymać. Dostałam dożylnie antybiotyk przeciwko zakażeniu. Na drugi dzień po amnio zrobili maluszkowi usg czy czynności są ok, maleństwo ma sie na 5+.
W poniedziałek 11.01.09 idę do mojego gin na USG. A teraz czekam 3 tyg . za wynikami. Wiem, że AGNIESZKA nasza tez idzie 11.01 na USG połówkowe. Napewno będzie ok Aga trzymam kciuki.
Powiem wam że widziałam tyle przypadków róznych ciąż, że Bogu dziekować, jeżli ma się ją zdrową.
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE
Pisz pisz i odpoczywaj, i wracaj szybciutko do domu, i niech dzidzia zdrowo rosnie bardzo sie tu martwilysmy o ciebie..Cześć dziewczyny,
Przywieźli mi internet:-):-):-)
Postaram się was zaraz nadrobić, mam nadzieje że za dużo nie nadrukowałyście(chociaż się nie łódzę znając was):-)
Gosiu a jak miałaś te krwawienia to dużo z Ciebie krwi poleciało? I czy bolał Cię brzuch? Bo lekarz na izbie przyjęć nie mógł uwierzyć że nie boli mnie brzuch.Witajcie,
u nas też snieg cały czas pada, aż mi sie nie chce wychodzić, no ale trudno dawno juz ustalone i idziemy zaraz na targi ślubne. Wpadę pewnie wieczorem.
zdec- no w tym szpitalach to tak jest, że w sumie podaja ci to co moglabyś w domu brac, myslę, że jak ustanie krwawienie to cie juz wypuszcza. Ja bylam przyjeta w piatek, krwawienie ustalo i w poniedzilek wyszlam, wynudzilam sie na maksa, bo w weekend nic sie nie dzieje Trzymaj się i czekamy na Ciebie na forum, żebyś juz pisala z domu