P
paula24211
Gość
hehe ja teraz bym jadła co 5 minale pomelo też bym zjadła
za mna chodzi melon ale bylam w biedronce i nie ma takiego soczystego bym zjadła mniam mniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe ja teraz bym jadła co 5 minale pomelo też bym zjadła
podeslij kawałek gołebiem
O rany, a co to jest pomelo???? Pierwszy raz słyszę....Ja zrobiłam pizzę, zjadłam wielki kawał i 15 minut później już o jedzeniu myślałam i zabrałam się za pomelo
O rany, a co to jest pomelo???? Pierwszy raz słyszę....
to cos w rodzaju pomarańczyPo prostu cytrusO rany, a co to jest pomelo???? Pierwszy raz słyszę....
Jak trzeba to nie ma gołębii, latem jak mam okno otwarte to ciągle mnie denerwują swoimi odgłosami bo przy samym oknie siedzą i gruchają od samiutkiego rana, a teraz nie ma:-( ale zapraszam do Świnouujścia jeszce trochę zostalo
A ja jestem załamana po wizycie u lekarza....Mam skierowanie i jutro ląduje w szpitalu Moja gin jest tak wredna że aż nie chce mi się do niej chodzić....Kiedy zapytałam ją czy można już poznać płeć to wyskoczyła z tekstem że ona nawet nie zamierza sprawdzać...że dopiero w 21tc się wysili żeby zobaczyć.....Normalnie tak mnie kobieta wpienia że....Wrrr
Mam L-4 do końca tygodnia ale niestety rejestratorka nie wypisała mi zwolnienia ciazowego bo stwierdziła ze nie jest ginekologiem wiec nie ma do tego uprawnień trudno
A ja jestem załamana po wizycie u lekarza....Mam skierowanie i jutro ląduje w szpitalu Moja gin jest tak wredna że aż nie chce mi się do niej chodzić....Kiedy zapytałam ją czy można już poznać płeć to wyskoczyła z tekstem że ona nawet nie zamierza sprawdzać...że dopiero w 21tc się wysili żeby zobaczyć.....Normalnie tak mnie kobieta wpienia że....Wrrr
O rany, a co to jest pomelo???? Pierwszy raz słyszę....
czesc dziewczyny ja juz pożegnałam mame jak wroci za 2-3 miesiace to pewnie jej wnusia bedzie duza w brzuszku
co do znaku zodiaku to ja jestem wodnik mąż rak i jak któras z was napisala wodnik ma swój charakterek a rak strasznie skryty i uparrrrrtttttttttttttttyyyyyyyyyyyy
nie raz bywalo naprawde cieżko zeby sie dogadac bo mamy dwa przeciwne charakterki ale w koncy przeciwienstwa sie przyciagaja hi hi
tak piszecie o tych frytkach i wiecie co ze za mna tez jakos chodza dzisiaj fryteczki takie rumieniste ale zjadlam u mamy ogorkowa i była strasznie tłusta i teraz wątroba mnie boli troche
a malutka tak dzisiaj kopie he he to takie słodkie
dziewczyny ktore choruja albo sa w szpitalu duzo zdrówka Wam zyczę napewno wszystko bedzie dobrze
ewus- a czemu do szpitala????? co sie dzieje????????