reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

byłam u ogólnego i nic mi nie poradził na ten kaszel:-( pocieszył tylko ze może to trwać do miesiąca czasu, powiedział że syrop Pini moge pić i do tego tabletki tymianek z podbiałem i Laryng up. Mam L-4 do końca tygodnia ale niestety rejestratorka nie wypisała mi zwolnienia ciazowego bo stwierdziła ze nie jest ginekologiem wiec nie ma do tego uprawnień:dry: trudno

emalia duuuzo zdrówka!!!

co do znaków zodiaku to ja jestem baran , mój M. waga a synek skorpion, także mieszanka wybuchowa:-D

ide coś wrzucić na ząb, chociaż przez to gardło to na nic nie mam ochoty;-)

Ja już 3 tydzień mam kaszel okropny, dwa syropy wzięłam, które nic nie pomogły:no:
Az się dławię od tego kaszlu i na wymioty mnie bierze

reklama
Pomocy...nie umie mogę wstawić suwaczka:/ Jest już gotowy ale jak kopiuje i wklejam to nic:/ Zdjęcie też wstawiłam ale nie widać go....

EMALIA - ŻYCZĘ TOBIE I MALEŃSTWUDUUŻŻŻŻŻŻŻŻZZOOOOOOOOOOO ZDRÓWKA ;-);-);-);-);-)
dziekuje bardzo :happy2:
emalia duuuzo zdrówka!!!

emalia zdrówka obyś szybko do domu wróciła:tak:

dziękuje bardzo

Emalia życzę Wam zdrówka i szybkiego pozbycia się kaszlu.....
!!!!
dziękuje bardzo

A ja jestem załamana po wizycie u lekarza....Mam skierowanie i jutro ląduje w szpitalu:wściekła/y: Moja gin jest tak wredna że aż nie chce mi się do niej chodzić....Kiedy zapytałam ją czy można już poznać płeć to wyskoczyła z tekstem że ona nawet nie zamierza sprawdzać...że dopiero w 21tc się wysili żeby zobaczyć.....Normalnie tak mnie kobieta wpienia że....Wrrr :wściekła/y:
user_online.gif

progress.gif

A co się dzieje ,że idziesz do szpitala?

emalia-życze szybkiego powrotu do domku!
.
dziękuje bardzo

zyrraffka- tobie też kochana dziękuje za otuchę

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny ja juz pożegnałam mame jak wroci za 2-3 miesiace to pewnie jej wnusia bedzie duza w brzuszku:tak::tak::tak::tak:

co do znaku zodiaku to ja jestem wodnik mąż rak i jak któras z was napisala wodnik ma swój charakterek a rak strasznie skryty i uparrrrrtttttttttttttttyyyyyyyyyyyy:szok::szok::szok:
:szok:nie raz bywalo naprawde cieżko zeby sie dogadac bo mamy dwa przeciwne charakterki ale w koncy przeciwienstwa sie przyciagaja hi hi:-D:-D:-D:-D

tak piszecie o tych frytkach i wiecie co ze za mna tez jakos chodza dzisiaj fryteczki takie rumieniste :tak::tak::tak::tak: ale zjadlam u mamy ogorkowa i była strasznie tłusta i teraz wątroba mnie boli troche

a malutka tak dzisiaj kopie he he to takie słodkie

dziewczyny ktore choruja albo sa w szpitalu duzo zdrówka Wam zyczę napewno wszystko bedzie dobrze:tak::tak::tak::tak:

ewus- a czemu do szpitala????? co sie dzieje????????

Emalia dużooo zdrówka życze
Ewcia czemu własnie do szpitala idziesz??? co jest nie tak??

lena też sie zaczelam zastanawiac co by tu zjeść... :-D hmmmmmm

reklama
Do góry