reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Właśnie moja siostra z Anglii mnie namówiła, żebym sfotografowała swój brzuszek, bo mi nie wierzy, że mam...No to się Wam też pochwalę :-)

Celka- biedny Filipek, zdrówka dla niego
Żyrafka- przedszkole specjalne, fiu fiu, dzielna babka jesteś!

Dobranoc wszystkim

reklama
Witam dziewczyny, zrobiłam dwa testy oba pozytywne, jakoś nie podrodze mi do ginka ale się wybiorę może w przysżłym tygodniu. ;-)Tak czy owak chciałam się przywitać. a mój objaw ciąży to pozytywne testy i spanie i czasem wieczorem wrażliwe piersi. :rofl2:

Witajcie kobietki . No to się zaczyna w ub. tygodniu wam współczułam a teraz sama nie mogę umyć zębów żeby nie mieć odruchów wymiotnych i mdli mnie .Pozdrawiam

Dzień Dobry dziewczyny i fasolki

kajdusia
- spory masz już brzuszek :-) - śliczny, widać fasolka rośnie

mój na razie wygląda normalnie, ale wczoraj lekarz mnie ważył i ja raczej schudłam, chociaż nie mdliło mnie, za to mdli mnie od wczoraj i straciłam apetyt... oj mam nadzieje, że to minie...

Acha, wczoraj lekarz powiedział mi coś co może niektóre z nas uspokoi, sama nie plamiłam, ale lekarz tak na przyszłość powiedział, że jak się ma nadżerkę, a ja niestety takową mam to mogą wystąpić plamienia, ale z nadżerki i najlepiej na razie (do 12 tygodnia) unikać zbliżeń z mężem, a jeśli już to bardzo delikatnie, aby uniknąć niepotrzebnego stresu spowodowanego krwawieniem, bo podobno nadżerka potrafi krwawić mocno jak podczas miesiączki i wtedy można pomylić krwawienie z nadżerki z poronieniem... Może ta wiadomość się Wam przyda...

KAJDUSIA ale Ty masz brzuszek wow,mowia ze kazda nastepna ciaza ma szybsze objawy i szybciej ja widac a u m,nie 3 a brzuszek jescze malo wyrazny:-:)zawstydzona/y:

dziendobry
witam w piekny sloneczny dzien choc zimno strasznie ale slonko swieci wiec ok..:-)
mam dobry humor gdyz znalazlam w internecie dziewczyne ktore studiuje w holandi poloznictwo i podalo mi duzo informacji na temat mojej tarczycy i co mnie tutj czeka i ze napewno bede pod stala kontrola ginekologa ze wzgledu na leki jakie biore i ryzyko dla dzidziusia :-:)-( ale ciesze sie bo tutaj dostac sie do ginekologa w ciazy to sukces!!!! ale jeszcze tydzien musze poczekac do pierwszej wizyty u poloznej i potem zobaczymy???:tak::-D

Kajdusia super brzuszek wieczorami też mam taki. a teraz straciłam apetyt :crazy:i nie mogę jeść kanapek które zrobiłam do pracy więc poprzestałam na surówce z pomidora i ogórka kiszonego a zaraz wyjdę kupić pałkę wędzoną od kurczaka

Strasznie dużo napisałyście i trudno mi poodpowiadać, ale łączę się w bólu z cierpiącymi - u mnie też mdłości, bolące piersi i ból brzucha a do tego wyglądam już jak w 4 miesiący bo najchudsza nie jestem i wzdęcia pogłębiają efekt...
Pati - pryszcze to na dziewczynkę, bo podobno córka odbiera mamie trochę urody ;)
:-D a ja mam nadalsuper cerę, no może poza tym, że jest jakaś wysuszona...czyżby chłopczyk :-)

reklama
Właśnie moja siostra z Anglii mnie namówiła, żebym sfotografowała swój brzuszek, bo mi nie wierzy, że mam...No to się Wam też pochwalę :-)

Celka- biedny Filipek, zdrówka dla niego
Żyrafka- przedszkole specjalne, fiu fiu, dzielna babka jesteś!

Dobranoc wszystkim

Kajdusia fiu fiu....faktycznie wielki..no chyba, ze to wzdęcia, a Ty bardzo szczupła jesteś...stąd ten efekt? Czy typowy brzuszek ciążowy, zaczyna się od "dołu" czy "od góry" ?a później, przed porodem schodzi w dół?

Do góry