reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny wczoraj się martwiłam, że wymioty od 3 dni ustały, a tu dzisaj ze zdwojoną siłą, nie tylko rano ale i po południu, okropieństwo:szok::szok: zastanawiam się tylko, bo wtedy kiedy ich nie miałam to jadłam pomarańcze a dzisiaj nie zjadłam moze to jest sposób?:-)

Spróbuj jutro z tymi pomarańczami, w prawdzie wymiotów nie mam (przynajmniej jeszcze) ale zawsze warto znać jakiś sprawdzony sposób :)

reklama
gosiaro- to lepiej się zaopatrz w pomarańcze:-) ja też od 3 dni lepiej się czuję,mam nadzieję że tak zostanie,bo najgorzej w pracy wytrzymać, w dodatku nikt nie wie o ciąży a ja chodzę jak zmora i nie mam sił zeby cokolwiek zrobić

gosiaro- to lepiej się zaopatrz w pomarańcze:-) ja też od 3 dni lepiej się czuję,mam nadzieję że tak zostanie,bo najgorzej w pracy wytrzymać, w dodatku nikt nie wie o ciąży a ja chodzę jak zmora i nie mam sił zeby cokolwiek zrobić

Domyślam się , że ci cieżko w pracy, ja jak jeszcze chodziłam to myslałam, że jest już zle a wtedy były tylko mdłości nie było tych wymiotów nie wiem jak teraz bym dała rade, szczegolnie ze moja praca była troche streująca, bo koordynowałam zespół i potem musiałam sie np tłumaczyć za ich błędy.

Domyślam się , że ci cieżko w pracy, ja jak jeszcze chodziłam to myslałam, że jest już zle a wtedy były tylko mdłości nie było tych wymiotów nie wiem jak teraz bym dała rade, szczegolnie ze moja praca była troche streująca, bo koordynowałam zespół i potem musiałam sie np tłumaczyć za ich błędy.

Ja na szczęscie aż tak stresującej pracy nie mam, jedyne stresy to krzyki, płacze dzieci i wchodzenie ich na różne meble itp., zależy jaki dzień mają:-D

A u mnie z pomarańczami niestety źle.:szok: Gdy 2 tygodnie temu wypiłam dosłownie 3 łyżki świeżo wyciskanego soku z pomarańczy to cały dzień miałam mdłości i 3xwymiotowałam. Wczoraj ponownie zrobiłam sobie soczek i znowu wymioty także dla mnie sok pomarańczowy w ciąży kategorycznie jest zakazany:cool: a na sam widok tych owoców robi mi się nie dobrze :(

A u mnie z pomarańczami niestety źle.:szok: Gdy 2 tygodnie temu wypiłam dosłownie 3 łyżki świeżo wyciskanego soku z pomarańczy to cały dzień miałam mdłości i 3xwymiotowałam. Wczoraj ponownie zrobiłam sobie soczek i znowu wymioty także dla mnie sok pomarańczowy w ciąży kategorycznie jest zakazany:cool: a na sam widok tych owoców robi mi się nie dobrze :(

Każda z nas jest inna i na każdą działa co innego... Ja mam też takie potrawy, które jak tylko widzę, to chce mi się wymiotować hihi :-D

Dla każdego dobre co innego,niestety, chyba nie ma cudownej recepty

Kurcze, to wniosek taki, że chyba nie ma uniwerslanego sposobu:-( i każda z nas musi znaleźć swój, ale warto się wymieniać doświadczeniami:-), bo nuż której tez się dany sposób sprawdzi:-)

reklama
Kurcze, to wniosek taki, że chyba nie ma uniwerslanego sposobu:-( i każda z nas musi znaleźć swój, ale warto się wymieniać doświadczeniami:-), bo nuż której tez się dany sposób sprawdzi:-)

Dokładnie, po to jest forum, żebyśmy mogły się wymieniać doświadczeniami.

Już się nie mogę doczekać aż urodzę... a jak z tym u Was? :tak:

Do góry