Gosia***
Fanka BB :)
Czym Cie tak wkurzyła jeśli można zapytać. Dziś chyba taki dzień że łatwo się zirytować :-)
Bo to taka małpa jednaNa mojego męża gada że jak się ożenił to już nawet się nie odezwie do nich, a prawda jest taka, że my tam byliśmy setki razy, natomiast wspomniana kuzynka jedzie do nas już 3 lata i dojechac nie możeMieszka tam tez Łukasza babcia, więc wiadomo że ją odwiedzamy. No i teraz mąz sie wkurzył, bo robili imprezę na babci 75 urodziny i nic nie powiedzieli. Kuzynka uznała że powinien sam pamiętaćtaaa bo nic innego nie ma na głowieGupio nam było, bo mąz dość zżyty jest z babcią, bo mieszkał u niej kilka lat i teraz tak głupio wyszło. No a ta jego kuzynka stwierdziła że on ma babcię w d... i tylko o imprezę nam chodziłoi żemąz materialista i takie tam...szkoda wogóle pisać. Dodam tylko, że wkurzyło mnie to dlatego, że krótka pamięć mają:-(Jak mąz tam mieszkał, to jako jedyny miał auto i wszędzie ich woził, nigdy nie odmówił nikomu. Dodatkowo, mimo że płacił ze mieszkanie u nich to pracował u nich na gosopdarstwie...:-(a ta małpa powie teraz że materialista!!!!!bo już im nie potrzebny. Jednak prawda, że co z oczu to z serca:-(Z tego co wiem, to zapraszali na imprezkę całą rodzinę ale do nas nie zadzwonili- pewnie za ciężko było. I jeszcze napisała nam ze babci było przykro...szkoda że nie raczyli poinformowaćMoże się czepiam, ale babcia jest naprawdę fajna i szkoda nam że tak wyszło. A tę swoją impreze niech sobie wsadzą...Ta kuzynka wychodzi za mąż w kwietnieu czy jakoś tak i zastanawiałam się czy pójdziemy, ale teraz już mamy problem z głowyJak znam życie to zaproszenie tez przyślą pocztą, mimo że mają do na 7 km...
Brak słów.