reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
wiec chyba tutaj nie ma zlotego srodka wiec to chyba nie zawsze prawda ze jak dziewczynka to słodkie a jak chłopiec to kwaśne hi hi

oby zdrowe było:tak::tak::tak:

Włąśnie dzwoniłam do mamy i mówiła mi że ona ogórki kiszone popijała sokiem takim bardzo słodkim, takim syropem (fuj) i że raczej mieszała różne smaki

no ja już pół godziny oglądam.

Z jednej strony się boję porodu a z drugiej nie mogę się doczekać :-)

ja sie nie boje produ wiem ze nikt za mnie tego nie zrobi misimy być slne to tylko czasem klka godzin strachu i bolu a potem juz bedziemy trzymac nasze maleństwa w ramionach juz sie nie moge doczekac:))):tak::tak::tak::tak:

Ja też niemoge się doczekać porodu to najpiękniejsze co może się zdażyć w życiu szkoda że przy tym tyle bólu:-(ale jak położą dzidziusia na brzuchu to o wszystkim się zapomina.Nie boję się tego bólu tylko tego żeby wszystko przebiegało prawidłowo :tak:żeby nie było żadnych komplikacji

Dziewczyny jak macie ZONE REALITY to leci tam program o porodach - już 4 oglądam.

Za każdym razem jak urodzi się dziecko to płaczę razem z matką :zawstydzona/y:

Ja juz oglądałam te odcinki:tak:ale jak trafie to oglądam raz jeszcze :-)

A ja wam powiem że pierwszego porodu balam się bardzo:shocked2:a przy drugim (może nie uwierzycie)ale jak poczułam skurcze to byłam naprawdę szczęśliwa:-Daż mąż się dziwił. Wiedziałam że czeka mnie trochę cierpienia, ale silniejsze było to, że wiedziałam że niedługo przytulę moją kruszynkę kochaną:tak::-)niezapomniana chwila:-)

ja nie wierzę w te przesądy ze smakami, w pierwszej ciąży wiecznie miałam ochotę na snickersy i potrafiłam wyjadać łyżeczką Nutelle ze słoika a i tak urodził się Patryk, a teraz rolmopsiki, ogóreczki, grejpfruty a wczoraj prawie pół kilo kapusty kiszonej, a ze słodyczy toleruje tylko żelki, pomijając jeden napad na eklery:-):-D

moja kolezanka batony popijala sokiem z kapusty kiszonej
ja na szczescie tego nie mam, wlasciwie nie mam zadnych zachcianek
zreszta co wieczor punkt 9 zaczynaja sie mdlosci, nawet bardziej niz wczesniej

robilyscie sobie test z obraczka i nitka?
ja zrobilam i obraczka bujala sie wahadlowo, czyli dziewczynka

jejku zniknęłam na chwilkę i już miałam trzy strony do nadrobienia:-D:-)
właśnie zostałam sama, bo wparował mój tato jak po ogień, coś tam zaczął zmyślać, że spotkał Świętego Mikołaja pod blokiem i,że Go wyręczył i przyniósł Nam prezenty na Mikołajki, (Kochany ten mój tatuś:-):-):-))

Mój tato zawsze mówi że Mikołaja zapuszkowali za zbyt szybką jazdę saniami i dlatego on ma nam przekazać prezent :-)

reklama
Ja też niemoge się doczekać porodu to najpiękniejsze co może się zdażyć w życiu szkoda że przy tym tyle bólu:-(ale jak położą dzidziusia na brzuchu to o wszystkim się zapomina.Nie boję się tego bólu tylko tego żeby wszystko przebiegało prawidłowo :tak:żeby nie było żadnych komplikacji

Rodziłaś bez znieczulenia? Ja bez się nie dam :rofl2:

Do góry