Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
no ja tez ogladam zone reality
no ja już pół godziny oglądam.
Z jednej strony się boję porodu a z drugiej nie mogę się doczekać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja tez ogladam zone reality
wiec chyba tutaj nie ma zlotego srodka wiec to chyba nie zawsze prawda ze jak dziewczynka to słodkie a jak chłopiec to kwaśne hi hi
oby zdrowe było
Włąśnie dzwoniłam do mamy i mówiła mi że ona ogórki kiszone popijała sokiem takim bardzo słodkim, takim syropem (fuj) i że raczej mieszała różne smaki
no ja już pół godziny oglądam.
Z jednej strony się boję porodu a z drugiej nie mogę się doczekać :-)
Dziewczyny jak macie ZONE REALITY to leci tam program o porodach - już 4 oglądam.
Za każdym razem jak urodzi się dziecko to płaczę razem z matką
jejku zniknęłam na chwilkę i już miałam trzy strony do nadrobienia:-)
właśnie zostałam sama, bo wparował mój tato jak po ogień, coś tam zaczął zmyślać, że spotkał Świętego Mikołaja pod blokiem i,że Go wyręczył i przyniósł Nam prezenty na Mikołajki, (Kochany ten mój tatuś:-):-):-))
Ja też niemoge się doczekać porodu to najpiękniejsze co może się zdażyć w życiu szkoda że przy tym tyle bólu:-(ale jak położą dzidziusia na brzuchu to o wszystkim się zapomina.Nie boję się tego bólu tylko tego żeby wszystko przebiegało prawidłowo żeby nie było żadnych komplikacji