reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja może i bym się zdecydowała na kolejną, lubię być w ciąży (pomijając gorsze okresy) :) jednak po trzech cięciach to już zbyt duże ryzyko. W sumie teraz też lekarzowi powiedziałam że to była wpadka ;)

reklama
Ja nie mogę, to forum czerwcówek dalej działa[emoji44] nieźle. Pewnie mnie nie pamiętacie ale też się trochę udzielałam. Teraz jestem znowu w lutówkach , widzę że ty anecznik też niedawno urodziłaś ale nie dołączyłaś do forum... pozdrawiam[emoji5] ja urodziłam 3 syna . Jestem po trzech cesarkach.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Magdalena79 jakoś się bałam no i nie miałabym czasu tak się udzielać jak tu :) To teraz teorzycie taką "Rodzinkę.pl" U mnie też 3 cięcia, teraz tradycyjnie walka o laktacje i trochę snu :)

Magdalena79 ja pamiętam :) gratuluje trzeciego synka :)

U nas ok Julian jest bardzo spokojny, je i spi :)

Anecznik u ciebie to pewnie wszyscy oszaleli na punkcie księżniczki w domu ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Magdalena79 jakoś się bałam no i nie miałabym czasu tak się udzielać jak tu :) To teraz teorzycie taką "Rodzinkę.pl" U mnie też 3 cięcia, teraz tradycyjnie walka o laktacje i trochę snu :)
Mi moja ginka odradza kolejne starania ze względu na 3 cesarki. Tym bardziej że teraz urodziłam wcześniaka. Termin miałam na 28.02 a 16.01 odkleiło mi sie łożysko i musieli szybko reagować żeby mały się nie udusił. Dobrze że tak to się skończyło. Trochę mnie korci żeby zaryzykować 4 raz. A nuż będzie córeczka. Ale była by to ciąża bardzo wysokiego ryzyka.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Magdalena79 ja pamiętam :) gratuluje trzeciego synka :)

U nas ok Julian jest bardzo spokojny, je i spi :)

Anecznik u ciebie to pewnie wszyscy oszaleli na punkcie księżniczki w domu ?

Ciebie też pamiętam. Ale jesteście zawodniczki. [emoji4] tyle czasu się udzielacie. I ty też lutówka a nie dołączyłaś do forum. U ciebie drugi synek? Przypomnij[emoji5]

Cześć dziewczyny☺ ja co prawda nie czerwcowka ale mam córkę z lipca 2010☺ mam jeszcze synka w kwietniu skończy 2 latka była by chęć na jeszcze jedno dzieciątko☺jestem po 2 cc i trochę strach a właśnie przez przypadek trafilam, że są tu mamy po 3 cieciach☺ wiem, że to indywidualna sprawa, ale możecie mi napisać jak przeszlyscie 3 ciążę i cesarke? Duży mialyscie odstęp między 2 a 3 ciąża?

Ciebie też pamiętam. Ale jesteście zawodniczki. [emoji4] tyle czasu się udzielacie. I ty też lutówka a nie dołączyłaś do forum. U ciebie drugi synek? Przypomnij[emoji5]

Ja mam w domu Klarę :) a teraz synek wiec jest parka :)
Do lutówek nie dołączyłam bo termin miałam na 8 marca i jestem na marcówkach, Julian urodził sie w 37 tyg ;)

reklama
Ja mam w domu Klarę :) a teraz synek wiec jest parka :)
Do lutówek nie dołączyłam bo termin miałam na 8 marca i jestem na marcówkach, Julian urodził sie w 37 tyg ;)

To też urodziłaś trochę przedwcześnie, a wszystko w porządku z synkiem?

Do góry